kao iz sna

Viktorija Bekam je OPSEDNUTA ovom haljinom: Ima čak 3 verzije, čini da telo izgleda savršeno, a nosi se u svim prilikama

0

Ovaj model toliko je bio popularan 2018. da je proslavio 

Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u braku su od 1999. godine
Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u braku su od 1999. godinefoto: @victoriabeckham/Instagram


Modna dizajnerka i nekadašnja pevačica Viktorija Bekam proslavila je nedavno svoj 49. rođendan, koji je obeležila s porodicom u jednom letovalištu.


Ona nije na Instagramu otkrivala gde su tačno Bekamovi slavili njen poseban dan, a podelila je fotografiju na kojoj ljubi supruga Dejvida Bekama, čuvenog engleskog fudbalera, na praznoj plaži.


Par je u rukama držao pića i izgledao uobičajeno zaljubljeno, a dok je sportista nosio sportski šorts i majicu, Viktorija je bila vrlo elegantna, kako nas je i navikla.

 


Kreatorka je za ovu priliku odabrala mini-haljinu s tenkim bretelama, model čiji je gornji deo pripijen uz telo, dok se donji blago širi. U pitanju je komad koji potpisuje brend Réalisation Par i za koji je izdvojila više od 180 evra, nazvan The Christy.

 

Ova haljina se opisuje kao pravo savršenstvo za proleće i leto, model koji može da se nosi kada izlazite na doručak, ručak i večeru.

 

 Idealna je ako slavite neki specijalan datum ili upoznajete roditelje svog dečka i tako laska figuri da ćete uvek izgledati sjajno i biti puni samopouzdanja!

 


Ona nije elastična, zahvaljujući svojoj krutosti zadržava strukturisani oblik i vrlo je efektna.


Viktorija Bekam toliko je oduševljena ovom haljinom da je ima u crnoj, beloj i boji slonovače. Christy model je, inače, bio vrlo popularan 2018. godine, toliko da je proslavio u svetu pomenutu modnu kuću, a nosile su ga i Džoan Smols, Hejli Biber i Aleksa Čang.

 

 

makonda-tracker