divan dan

Viktorija Bekam proslavila rođendan: Jedna čestitka je posebno kupila njeno srce, a nije od Dejvida

0

Poznata modna kreatorka proslavila je svoj 49. rođendan.

Viktorija i Dejvid Bekam
Viktorija i Dejvid Bekam foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Viktorija Bekam, nekadašnja pevačica koja je vremenom postala modna kreatorka, proslavila je svoj 49. rođendan u porodičnom okruženju.

 

Na večeri u jednom otmenom restoranu bila je sa svojim suprugom Dejvidom Bekamom, nekadašnjim fudbalerom, kao i njihovom decom.

 

Svi članovi porodice su bili tu, uključujući sinove Bruklina, Romea, Kruza i ćerku Harper, a Viktorija je uz prigodnu rođendansku pesmicu oduvala svećice na torti.

 

Dejvid Bekam je svojoj ženi čestitao na rođendan na dva načina. Prvi je podrazumevao jednu izuzetno emotivnu čestitku na Instagramu, uz koju je okačio staru crno belu fotografiju sa Viktorijom.

 

- Srećan rođendan najdivnijoj ženi i mami, koja nas inspiriše svakog dana. Volimo te i i zaslužuješ da provedeš najsavršeniji mogući dan. Srećan rođendan, ljubavi - napisao je Dejvid.

 

 

Međutim, Dejvid je ovu priliku iskoristio i da se simpatično našali na ženin račun, tačnije na račun njene ishrane. Poznato je da Viktorija vodi izuzetno restriktivan režim ishrane, u kome nema mesta za razane poslastice.

 

Obzirom da je Viktorija ovom prilikom probala rođendansku tortu, Dejvid je to prokomentarisao na jedan dopadljiv i duhovit način.

 

Dejvid se simpatično našalio na račun Viktorijine ishrane
Dejvid se simpatično našalio na račun Viktorijine ishrane foto: Dejvid Bekam Instagram

- Da, i ona je pojela tortu - napisao je Bekam na jednom svom Instagram storiju.

 

Ipak, čestitka koja je posebno kupila srce Viktorije Bekam je došla od njene prijateljice i koleginice Mel C, sa kojom je svojevremeno nastupala u bendu "Spice girls". A odnosila se na ono, što plaši mnoge žene - godine.

 

Naime, Viktorija je sada ušla u pedesetu godinu ili vam šestu deceniju života. Iako ona izgleda znatno mlađe, ono što piše u krštenici ne može sakriti. A Mel se potrudla da joj to sve olakša na jedan izuzetno elegantan način.

 

 

- Srećan rođendan Viktorija. Ako se osećaš malo staro danas, ne brini. Seti se da si još uvek mlađa od naše drugarice Geri (Halivel sa kojom su obe bile u bendu "Spice girls") - napisala je Mel C.

 

 

makonda-tracker