narandžasta magija

Ni kratko, ni usko, a tako ZAVODLJIVO! Asimetrična tunika španske kraljice je sva modna inspiracija koja vam treba

0

Neobično izdanje kraljice Leticije od Španije odiše otmenošću, a reč je o starom i pristupačnom kompletu

foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španski kralj Felipe VI i kraljica Leticija prisustovali su juče u Madridu obeležavanju stogodišnjice otvaranja prve knjižare "Casa Del Libro".


Ova kompanija trenutno ima 54 knjižare širom Španije i važi za jednu od najuglednijih, zbog čega su joj kralj i kraljica ukazali čast da proslave vek od osnivanja.


S obzirom na važnost ovog događaja za špansku kulturu, oboje su bili vrlo elegantni, a Leticija od Španije pojavila se u jednom od lepših izdanja u kojima smo je videli ove godine.

 


Kraljica je, naime, rešila da ponese nešto nesvakidašnje, ali vrlo otmeno, a izbor je pao na tamnonarandžasti komplet koji potpisuje jedan pristupačni španski high-street brend koji posluje i u našoj zemlji.

 

Leticijin izbor je spoj elegantnih pantalona širokih i blago zvonastih nogavica, sa kratkim šlicevima pri dnu i neobične tunike.

 

 

U pitanju je dugački model, zatvoren oko vrata i dugih rukava, koji ima vrlo efektan dijagonalni i asimetričan porub. Zahvaljujući tome odiše otmenošću i vrlo je upečatljiv.

 


Kraljica je, inače, ovaj dvodelni set nosila prvi put 2019. godine, a potom i 2021. Ovog puta kombinovala ga je sa metalik pismo-tašnom i sandalama brenda Magrit, a sve je upotpunila nakitom od žutog zlata.

 

 

 

makonda-tracker