čudesna antonela

Ovakvu MALU CRNU HALJINU još niste videli: Mesijeva žena hipnotisala Pariz stilizovana BES-PRE-KOR-NO

2

Antonela Rokuco dobro je poznato ime i onima koje fudbal ne zanima previše i spada u najbolje odevene žene na svetu

Mesijeva žena Antonela Rokuco
Mesijeva žena Antonela Rokucofoto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na Nedelji mode u Parizu pre nekoliko dana održana je revija modne kuće Louis Vuitton, na kojoj je predstavljena kolekcija ženske odeće za jesen /zimu 2023. godine.


Ovaj događaj okupio je velika imena iz sveta mode i šou-biznisa, a reviji je prisustvovala i Antonela Rokuco (35), influenserka i supruga argentinskog fudbalera Lionela Mesija.


Budući da već žive u glavnom gradu Francuske, gde njen suprug nastupa za Pari Sen Žermen, Antonela je već obišla nekoliko događaja na Nedelji mode, a izdanjem na reviji čuvene francuske modne kuće sve je ostavila bez daha.


Antonela je za ovu priliku odabrala modernu verziju male crne haljine, a u pitanju je model mini dužine, bez rukava i bretela.

 

1 / 5 Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

 

Budući da su izrezi već tri sezone nezaobilazan detalj u kolekcijama vodećih brendova, ni gospođa Mesi im nije odolela, pa je ponela haljinu koja ima okrugle proreze iznad i ispod grudi.

 

Zahvaljujući tome, ona je izgledala vrlo upečatljivo u masi poznatih ličnosti, a u pitanju je haljinica A-kroja koja ostavlja snažan utisak.

 


Antonela je tome dodala visoke čizme do kolena koje imaju stabilnu blok-štiklu, kao i tašnicu brenda Louis Vuitton nazvanu Loop čija cena iznosi 2.400 evra.


Kako se opredelila za crnu odevnu kombinaciju od glave do pete, Mesijeva supruga mogla je da izgleda pomalo monotono, što je izbegla mudrim odabirom detalja.

 

Antonela Rokuco se, inače ranije bavila modelingom, a danas je vrlo popularna na društvenim mrežama, pa je na Instagramu prati više od 34 miliona ljudi.

 

 

makonda-tracker