za wow efekat

Kad želi da izgleda mršavije – UVEK bira ovu suknju: Modna caka kraljice Leticije zgodna za svako godišnje doba

2

Plisirane suknje uvek su dobar izbor, a španska kraljica je pronašla prelep i praktičan model koji stoji svakoj ženi

Kraljica Leticija od Španije
Kraljica Leticija od Španijefoto: EPA-EFE/CHEMA MOYA

Španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI prisustvovali su jednom kulturnom događaju čiji je cilj promocija i očuvanje španske istorije u Kraljevskom istorijskom društvu u Madridu.


Par je bio u centru pažnje, a oni su bili sjajno raspoloženi i razgovarali i fotografisali se s okupljenima. Leticija od Španije ponovo je bila na visini zadataka, a zanimljivo je da je nekrunisana evropska kraljica modne reciklaže ponela komade u kojima smo je videli više puta.

 

Ipak, uklopila ih je na sasvim svež i trendi način!

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CHEMA MOYA


Supruga španskog kralja odabrala je, naime, vrlo efektnu plisiranu midi-suknju, koju već godinama nosi s vremena na vreme, a reč je o modelu koji potpisuje modna kuća Reiss. Takozvana ombre suknja nazvana je Marlie, a ona je u gornjem delu crna, dok se postepeno preliva u puder-roze nijansu.

 


S obzirom na A-kroj, ona je savršen način da se stvori iluzija mršavijeg izgleda, a tome doprinosi i moćan kontrast boja, pri čemu je crna u predelu struka i kukova. Da stvar bude još bolja, ona je duboka, pa prekriva stomak i odličan je izbor ako želite da sakrijete višak.


Neobična suknja, inače, košta nešto manje od 180 evra i odavno je rasprodata, a Leticija ju je do sad nosila na mnogo načina.

 

Kraljica Leticija od Španije
Kraljica Leticija od Španijefoto: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovog puta ju je kombinovala sa roze rolkom, a svemu je dodala visoke crne čizme od prevrnute kože koje potpisuje LT Elastic i koje imaju stabilnu blok-štiklu.

 

Upotpunila je svoje izdanje crnom Mauska tašnom, a ponovo se opredelila za minimum šminke, uz najprimetniji rozikasti sjaj za usne.

 

 

makonda-tracker