NIJEDAN DETALJ NE ODUDARA

OD SUKNJE ZASTAJE DAH, A ONA JE SAMO DEO MODNE MAGIJE: Kraljica Leticija u veličanstvenoj kombinaciji crne i roze boje

0

Supruga španskog kralja ponovila je kombinaciju koju je nosila pre samo nekoliko meseci, ali joj je dodala sitnice koje su je značajno osvežile

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe VI i njegova supruga Leticija od Španije prisustvovali su dodeli jedne godišnje nagrade za novinarstvo, a kraljica je sve iznenadila pojavivši se u suknji i kaputu koje je nosila u novembru prošle godine.


U pitanju su vrlo upečatljivi komadi koje je teško zaboraviti, ali jedino iznenađenje je to što je Leticija napravila tako kratak razmak između ponavljanja ove kombinacije budući da je poznata kao neko ko je štedljiv i često nosi staru odeću.


U pitanju su vuneni kaput ravnog kroja s potpisom Karoline Herere i midi-suknja ombre dezena koja je malo remek-delo britanskog brenda Reiss, koju Leticija nosi već treći put, budući da se u njoj pre novembra pojavila i u martu prošle godine. Prvi put kombinovala ju je s roze svilenom košuljom, drugi put s roze bluzom, a ovog puta izbor je pao na vrlo tanak crni džemperak zatvorenog okovratnika. Dok je prošle jeseni u ovoj efektnoj crno-roze plisiranoj suknji prošetala u crnim salonkama, sada se španska kraljica opredelila za uske čizme od prevrnute kože.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Iako je plisirane komade generalno teško dobro upariti, a kamoli kada je reč o modelu ovako maštovitog dezena, Leticija već treći put pokazuje da je to i te kako moguće, i to na brojne načine ― samo je potrebno malo više ukusa!

 

 

makonda-tracker