NEOBIČNA, A LEPA

Berlin jednostavnije, a efektinije izdanje dugo nije video: En Hetavej očarala crnom haljinom idealnom za SVE PRILIKE

0

Na 73. Berlinskom međunarodnom festivalu pojavilo se mnogo poznatih dama, a En Hatavej je oduševila neobičnim stajlingom 

foto: EPA /  CLEMENS BILAN
foto: EPA / CLEMENS BILAN

Američka glumica En Hatavej pojavila se danas na konferenciji za novinare koja je upriličena povodim filma "She Came to Me" koji je prikazan tokom 73. Berlinskog međunarodnog filmskog festivala u Berlinu, u Nemačkoj. 

 

Konferencija je održana u hotelu Grand Hiatt, a prisustvovao joj je veliki broj poznatih ličnosti, a En je zbog svog zanimljivog stajlinga ponovo bila u centru pažnje svetske javnosti.

 

Za ovu priliku ona je ponela neobičnu crnu haljinu koja je modna retrospektiva Met Gale 2015. kada je nosila svilenkastu Ralf Loren haljinu sa šalom koji je kasnije nazvan haljinom sa kapuljačom.

 

 

Ovaj njen stajling je u to vreme izazvao pometnju, ali šta je moda bez malo kontroverze i neobičnosti? Očigledno je da je holivudska bomba bila ispred svog vremena jer je ubrzo veliki broj slavnih ličnosti poput Kejt Mos, Halzi i Kejti Holms počeo da nosi ovakve kreacije.

 

Na slikanju koje je upriličeno ona je došla u crnoj haljini sa kapuljačom koja joj je padala tik iznad članaka i koja je imala veoma duboki dekolte. Haljina je imala detalj od crne kože oko struka sa rasfešlusom, koji je skupljao takninu u predelu struka i na taj način isticao njen vitak struk. 

 

En Hetavej oduševila sve neobičnom crnom haljinom sa detaljima
En Hetavej oduševila sve neobičnom crnom haljinom sa detaljima foto: EPA / CLEMENS BILAN

 

Uz to je ponela par crnih potpetica sa tri kaiša, prozirne hulahopke i pregršt srebrnih prstenova na njenim rukama. Sve ovo upotpunilo je Hatavejin izgled.

 

Zvezda je svoju haljinu sa kapuljačom upotpunila jednostavnim mejkapom — ružem u boji usana i jednostavnim talasima koji su njenom licu davali još mladalačkiji izgled. 

 

 

makonda-tracker