(FOTO)

NI HALJINA, NI KOMBINEZON... Jelena Karleuša neobičan stajling upotpunila DETALJEM koji već dugo obožava

4

Članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Jelena Karleuša pojavila se na noćašnjem održanom finalu u neobičnom izdanju!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša je poznata po svojim neobičnim kreacijama i smelim odevnim odabirima, pa je i za finale muzičkog šoua morala da bude obučena najekstravagantnije do sada.

 

JK je odabrala Zigman kreaciju koja nije ni haljina, ni kombinezon, već potpuno vamp modno izdanje sa pomalo futurističkim izgledom. Kožni model u prljavoroze nijansi svakako je privukao mnogo pažnje, posebno zbog dekoltea i niza specifičnih detalja u vidu kaišića i nitni, ali pevačica je sve rešila da začini obožavanim manikirom!

 

Karleuša, čini se, obožava simbol "turskog oka", kojim je ponovo ukrasila nokte. Nije prvi put da se pevačica odlučuje na ovakav manikir, a dok većina ljudi ovaj talisman drži kod kuće, pevačica ide korak dalje i nosi ga na noktima.

 

Ovaj simbol je od sedamdesetih godina vrlo popularan u ženskoj modi, a i sama Karleuša ranije je nosila neke komade ulepšane njim, kao i manikir.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker