I ZA neobaveznu KAFU I ZA SASTANAK

ZA SEKUND JE LEŽERAN STIL PRETVORILA U FORMALNI: Lepa oskarovka u kombinaciji idealnoj za topao februarski dan

0

Slavna oskarovka sve je oduševila autfitom koji je pripremila za poslovni sastanak

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica En Hetavej uslikana je juče ispred jedne zgrade u Los Anđelesu pre sastanka dok je vodila telefonski razgovor, a iako zbog zaštitne maske i naočara za sunce možda nije bilo svima jasno o kome je reč nesumnjivo je privukla mnogo pažnje svojim stilom.


Filmska zvezda odabrala je za ovu priliku duboke skinny farmerke u koje je upasala svetloroze majicu, dok je preko nje ponela elegantan kaput u svetlobraon nijansi. S ramena joj je visila crno-bela torbica modne kuće Fendi, dok je na nogama imala — bele patike! To čini ovu kombinaciju prilično ležernom i idelanim izborom za, recimo, dnevni izlazak na kafu s drugaricama. Ipak, pre nego što je ušla u zgradu na sastanak En je viđena kako obuva cipele sa štiklom, čime je svoj autfit na trenutak transformisala u ležerniju varijantu poslovnog izdanja.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Glumica trenutno promoviše svoj novi film i ujedno prvi holivudski naslov o pandemiji virusa korona — Locked Down, u kom igra pored Čuetela Edžiofora, Bena Stilera, Mindi Kaling, Bena Kingslija...

 

 

makonda-tracker