za savršen zimski stil

Dodaje visinu, sužava struk i ZRAČI OTMENOŠĆU: Stajling Kejt Midlton u kom svaka žena izgleda kao DAMA NAD DAMAMA

0

I na najnižim temperaturama moguće je izgledati vrlo elegantno, a sve što je potrebno jesu dva vanvremenska i topla komada

Princeza od Velsa i vojvotkinja od Kornvola Kejt Midlton
Princeza od Velsa i vojvotkinja od Kornvola Kejt Midltonfoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Princ i princeza od Velsa prvi put su posetili Kornvol otkako su svojim imenima dodali i titule vojvode i vojvotkinje od Kornvola, te je ovo bila posebna prilika.


Princ Vilijam i Kejt Midlton obišli su juče Nacionalni pomorski muzej u Falmutu, a potom su posatrali đačku trku brodova i posetili prostorije dobrotvorne organizacije Dracaena Centre.


Veliki broj obožavalaca britanske kraljevske porodice okupio se da pozdravi prestolonaslednika i njegovu suprugu, a oni ih nisu razočarali – stigli su nasmejani, rukovali se i popričali sa svima koji su im se obratili, a Kejt Midlton je našla vremena i da se poigra s jednom bebom koja je bila zainteresovana za nju.


Uobičajeno elegantna, princeza od Velsa odabrala je još jednu odevnu kombinaciju koja prati aktuelne trendove, a ujedno i vanvremenska. Ona je u Kornvol stigla u maksi-kaputu koji potpisuje modna kuća Hobbs, reč je o modelu Celeste u boji kestena.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam savršeno stilizovani u Kornvolu
Kejt Midlton i princ Vilijam savršeno stilizovani u Kornvolufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U pitanju je kaput čija cena iznosi 560 evra, napravljen je vune i pripijen u gornjem delu, dok se malo iznad struka blago širi i pada pored tela vizuelno sužavajući i izdužujući figuru. Da sve bude još lepše, struk je dodatno naglašen tankim braon kaišem.


Ispod kaputa, Kejt je nosila rolka-haljinu, model sličnog A-kroja koji je vrlo popularan ove sezone, a princezin izbor bila je haljina efektne bordo nijanse koju je upotpunila crvenim pojasom od krokodilske kože.

 

Princ VIlijam i Kejt Midlton prvi put su posetili Kornvol otkako su dobili titule vojvode i vojvotkinje od Kornvola
Princ VIlijam i Kejt Midlton prvi put su posetili Kornvol otkako su dobili titule vojvode i vojvotkinje od Kornvolafoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Tome je dodala visoke čizme od prevrnute kože, a ni visoke potpetice nisu joj smetale da uživa u igri s mališanima.

 

Kejt Midlton ni visoke štikle nisu smetale da se dobro zabavi
Kejt Midlton ni visoke štikle nisu smetale da se dobro zabavifoto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Još fotografija Kejt Midlton u zvaničnim posetama pogledajte u galeriji.

 

1 / 7 Foto: Arthur Edwards/The Sun / PA Images / Profimedia

 

makonda-tracker