čija vam se najviše dopada?

Torbice poznatih Srpkinja koje su očarale Beograđanke: Neko je birao MODNU ISTORIJU, a neko nove (i neodoljive) trendove

0

Kakve tašne slavne dame na našoj javnoj sceni biraju kada posebno žele da se doteraju? Po svemu sudeći, njihov ukus ne razlikuje se mnogo od onog kakav viđamo u Holivudu.

Torbe poznatih žena sa naše javne scene sinoć su bile u fokusu
Torbe poznatih žena sa naše javne scene sinoć su bile u fokusufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Proslavljena voditeljka Marija Kilibarda juče je u Beogradu organizovala jedan događaj koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti.


Svečanom skupu prisustvovale su dame iz svih sfera javnog života, a među zvanicama smo videli glumicu Anđelku Prpić, koja je u ovoj prilici prvi put pokazala svoj trudnički stomačić, zatim voditeljke Vesnu Dedić i Sanju Kužet, pevačicu Aleksandru Radović, glumce Mirku Vasiljević, Tihanu Lazović, Branislava Trifunović, Maju Mandžuku...


Budući da je u pitanju večernji i vrlo formalan događaj, sve dame bile su na visini modnog zadatka, a nama su posebno "zapale za oko" njihove tašnice.

 

Marija Kilibarda okupila je svoje najbliže prijatelje i saradnike
Marija Kilibarda okupila je svoje najbliže prijatelje i saradnikefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Savršeno kombinovane sa odevnim kombinacijama i vrlo otmene, neke spadaju u kultne torbe, poput one koju je nosila Mirka Vasiljević, a bilo je i novih i vrlo trendi modela.


Aleksandra Radović pojavila se u crnoj odevnoj kombinaciji koju je upotpunila maslinastozelenim čizmama od krokodilske kože, zbog čega je odličan izbor bila njena crna mala torba brenda Silvian Heach, sa kroko efektom i zlatnim nitnama i lančićem.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Glumica Anđelka Prpić je, takođe, bila u crnom autfitu, a tašnu je iskoristila kao statement detalj kojim je izbegla eventualnu monotoniju jednobojne kombinacije.

 

Njen izbor: strukturisani hobo model nazvan Milano koji potpisuje modna kuća Marni.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Voditeljka Sanja Kužet izgledala je zanosno u cigaret-pantalonama i rolci, uz koje je ponela neobične braon-crne salonke i tašnu modne kuće Chloé. u pitanju je saddle model sa zlatnim alkama na kopči i kaišima koji je nazvan Tess.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Glumica Mirka Vasiljević odlučila se za klasiku i nenadmašan luksuz, pa je crni sako i pantalone i narandžastu bluzu kombinovala sa torbom Hermès Birkin. U pitanju je najpoznatiji aksesoar na svetu u kultna tašna, a Mirkin izbor bio je narandžasti model.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Sestre Jovana Nikolić Mišković i Maša Nikolić Karić bile su među najzapaženijima i, kao i obično, izvanredno doterane, a i one su nosile skupocene torbe kakve obožavaju dame sa svetske scene. Dok je Maša, takođe, ponela "birkinku", ali u crnoj boji, Jovana je svoje crno-belo izdanje "začinila" belom tašnom Bottega Veneta Cassette.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker