pre-div-na!

Ova torba je novi PREDMET ŽUDNJE influenserki: Inspirisana je stilom princeze Dajane, nosi se i uz trenerku i uz GLAMUR

0

Ako vam je dah oduzimala kultna tašna koja je omaž stilu pokojne princeze od Velsa, nova varijanta će vas baciti u modni trans

foto: chiaraferragni, Instagram
foto: chiaraferragni, Instagram

Predstavljena u okviru Diorove ready-to-wear kolekcije za jesen i zimu 2022/23, torba Lady 95.22 vraća jedinstveno nasleđe čuvenog brenda, ali s modernim elementima.


Torbica Lady Dior, nazvana tako u čast pokojnoj princezi Dajani, koja je obožavala odeću i aksesoare čuvene francuske modne kuće.

 

Ona odražava stil Ledi Di iz 1995. godine, a nova verzija je reinterpretacija slavnog modela.

 


Savremena i suptilno zakrivljena silueta ove tašne daje joj statement crtu i garantuje sofisticiran izgled. Dve ručke su delikatno oplemenjene kožom i metalom, a krase ih i privesci sa slovima koji formiraju reč "Dior".


Gotovo da nema slavne dame koja nije nosila čuvenu torbu Lady Dior, a očekuje se da će i Lady 95.22 imati sličnu sudbinu. Kako prognoziraju modni stručnjaci, u pitanju je torba koja će obeležiti 2023. godinu!

 


U pitanju je delo dizajnerke Marije Gracije Kjuri, a najveća promena u odnosu na dobro poznati klasik jeste to što je oblik ovog komada sada trapezoidni.
Ova tašna već je postala omiljeni aksesoar trendseterki, pa su ih ponele italijanska influenserka Kjara Feranji i španska lepotica Blanka Miro.

 

 

 

 

makonda-tracker