biće hit svih sezona

Nema pametnijeg načina da potrošite novac! OVA TORBA ĆE BITI OMILJENA INFLUENSERKAMA i 2023. i u narednim godinama

0

Preteknite trendseterke i počastite se tašnom koja će biti apsolutna opsesija narednih sezona... ali možda je već i imate!

manekenka elsa hosk obožava ovakve tašnice
manekenka elsa hosk obožava ovakve tašnicefoto: hoskelsa, Instagram

Moda se menja, transformiše, proteklih godina sve češće pokazuje da je raspoložena za razne fuzije, sastavljanje naizgled nespojivog... Za sve to vreme, jedno je jasno čak i modnim laicima – džins je večan!


Odeća od teksasa pravi je klasik i nešto što može da se uklopi u svaki stil, svaku sezonu i svaku modnu eru, a sada je Lous Vuitton rešio da podseti da to i te kako može da važi za aksesoare od džinsa.

 

Njihov adut je torba Louis Vuitton Baggy, koja je na putu da postane jedan od najpopularnijih modnih dodataka u narednom periodu.

 


Kako se trendovi iz devedesetih i s početka dvehiljaditih vraćaju, tako su i torbice od teksasa nešto što će se nositi u 2023.


Nesumnjivo će kraljica praktičnih tašni za svaki dan biti Louis Vuitton Baggy, dublji model sa džepovima i prepoznatljivim dezenom sa monogramom čuvenog francuskog brenda.

 


Ipak, bilo koju tašnu od džinsa da odaberete, naročito ako je u pitanju vintidž model, postići ćete nonšalantan, a vrlo trendi izgled.

 


Ovakve torbice lako se kombinuju s obućom, pa tako izgledaju sjajno s belim patikama, kaubojkama i, generalno, većinom modela kraćih čizama, a prolaćna i letnja obuća izgledaće još lepše u spoju sa teksas tašnom.

 

 

 

makonda-tracker