zadivljeni smo

Skupocena torba & hit boja sezone: Mirka Vasiljević u ELEGANTNOM izdanju pokorila Beograd

0

Glumica Mirka Vasiljević oduševila je sinoć svojim svedenim, ali prefinjenim izdanjem i pokazala da je uz pomoć nekoliko jednostavnih modnih komada moguće izgledati sa-vr-še-no.

Mirka Vasiljević je sinoć oduševila sve svojim elegantnim izdanjem
Mirka Vasiljević je sinoć oduševila sve svojim elegantnim izdanjemfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Marija Kilibarda sinoć je u Beogradu organizovala jedan događaj koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, ali je ona kao zvezda večeri bila najelegantnija.


Osim nje u spektakularnom glamuroznom izdanju, imali smo prilike da vidimo i glumicu Anđelku Prpić koja je stavila tačku na spekulacije i ponosno pokazala trudnički stomačićVesnu Dedić, Tihanu Lazović i Branislava Trifunovića, Maju Mandžuku, Anastasiju Mandić, Sanju Kužet, Anastasiju Mandić i brojne druge poznate ličnosti. 

 

Jedna od zapaženijih je bila i mlada glumica Mirka Vasiljevićkoja je za ovu priliku odabrala elegantnu kombinaciju i nije pogrešila, jer su svi oduševljeno gledali u nju.

Glumica se odlučila za elegantni crni sako sa zlatnim dugmićima na rukavima što mu je dalo još više na prefinjenosti, a sako je iskombinovala sa crnim elegantnim uskim pantalonama koje su istakle njenu vitku liniju.

 

Ispod sakoa je obukla narandžastu bluzu sa finim radom, a nju je ukomponovala sa skupocenom torbom Hermes Birkin u istoj nijansi.

 

Poznato je da su torbe Hermes Birkin izuzetno skupe i da su jedan od najtraženijih modnih predmeta na svetu. Cene se kreću od nekoliko hiljada evra, pa idu i nekoliko desetina hiljada evra, a cena ovog modela varira od 11.700 do 15.200 hiljada evra. 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Skupocenost torbi ovog brenda diktira i to što su sve ručno rađene posebnoj metodom koja je u Francuskoj stara već dva veka. I sve su pravljene u limitiranoj seriji. 

 

Glumica je sinoćni izgled zaokružila frizurom pokupljenom u rep, minimalnim mejkapom i predimenzioniranim naočarama za vid koje su učinile da njeno izdanje bude još upečatljivije. 

makonda-tracker