(FOTO)

Pored nje NIKO nije primetio da je dolazak Megan Markl ZABRANJEN: Nina Seničar svojim izdanjima drži prave časove stila

0

Dodela BAFTA nagrada će se održati 19. februara u Londonu, a u to ime je održana svečanost u Los Anđelesu koja je najavila ovaj događaj.

Nina Seničar
Nina Seničarfoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Tradicionalno ovakvi događaji okupe brojne poznate ličnosti iz Holivuda, međutim, sve češće je na spisku zvanica i naša Novosađanka Nina Seničar koja je došla u društvu svog supruga Džeja Elisa.

 

Nina je, kao i obično, zablistala u ne tako lakoj konkurenciji, pa je nastavila da drži prvo mesto na listi najbolje obučenih žena na gala događajima u svetu.

 

Na svečanosti u Los Anđelesu nosila je elegantno odelo koje je i modni klasik i ultimativni trend duže vreme. Ove sezone nose se upravo modeli ovakvog dezena dok je siva boja pravi modni hit.

Nina je upotpunila svoje izdanje elegantnim salonkama, dok je kosu pokupila u rep i minimalnom šminkom istakla lepotu.

 

Nina Seničar i Džej Elis u Los Anđelesu
Nina Seničar i Džej Elis u Los Anđelesufoto: Lisa OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, Nina i Elis su u braku od 2022. godine, a zajedno imaju trogodišnju ćerku Noru Grejs. 

 

Zanimljivo je da su organizatori kulutno zaobišli Megan Markl i princa Harija. Ovaj potez je sasvim logičan nakon izlaska Harijevih memoara, a i ako se uzme u obzir da su jedni od pokrovitelja BAFTA nagrada princ Vilijam i Kejt Midlton. Organizatori svečanosti u Los Anđelesu su smatrali da bi dolazak Harija i Megan bio prava PR katastrofa.

 

 

makonda-tracker