šta vi mislite?

Od ZLATNIH TONOVA, preko šljokica do GLAMURA! 3 holivudske lepotice na crvenom tepihu ostavile Holivud bez daha

0

U Los Anđelesu je održana 28. dodela Critics' Choice nagrada koje Američko-kanadsko udruženje kritičara dodeljuje najboljim filmskim ostvarenjima.

Džulija Roberts
Džulija Robertsfoto: Avalon / Avalon / Profimedia

Tradicionalno, svaki događaj u Holivudu biva ispraćen svojevrsnom modnom revijom za koju budu zadužene glumice koje nam uvek prikažu neke od nestvarnih modela.

 

Ovog puta smo dobili tri modne vladarke crvenog tepiha i ne zna se koja je lepša. Džulija Roberts, Mišel Vilijams i Kejt Hadson su pokazale kako izgleda definicija stila.

 

Kejt je izgledala neverovatno u providnoj srebrnoj haljini sa golim leđima brenda Oscar de la Renta iz prolećne kolekcije za 2023. godinu. Efektne minđuše i detalji od tila na haljini su upotpunili sav glamur.

S druge strane, slavna Džulija se opredelila za crnu dugu haljinu sa zlatnim detaljima na gornjem delu i rukavima, a na sve to je dodala prstenje i svoj prepoznatljiv osmeh.

 

Po nekim mišljenjima, Mišel Vilijams je pobedila. Šarmantna plavuša je nosila šljašteću haljinu sa zlatnim presijavanjem, na jedno rame i uz blago naglašen struk. Ona se odlučila za dobro poznati brend Luj Viton, a iz efektnu ogrlicu iste nijanse kao haljina je podsetila na neku grčku boginju.

 

1 / 7 Foto: Avalon / Avalon / Profimediaž

 

 

makonda-tracker