(FOTO)

Kupite ih sad i NOSIĆETE IH GODINAMA u svakoj prilici: Čizme Dragane Mićalović prema kojima nećete biti ravnodušni

0

Svako njeno modno izdanje je bez i najmanje greške.

Dragana Mićalović
Dragana Mićalovićfoto: Instagram

Glumica Dragana Mićalović je jedna od najperspektivnijih i najpopularnijih u ovom poslu. Odnedavno se ponovo vratila u seriju Igra sudbine, što je oduševilo sve njene fanove.

 

Dragana je dosta aktivna na Instagramu, pa je njen profil česta modna inspiracija i medijima i ženama svih godina. Glumica se uvek trudi da bude originalna i dopadljiva, stoga ne čudi što svaka njena objava prikupi veliki broj pozitivnih komentara.

 

Ona je ovog puta pozirala u ogledalu, a njen modni odabir je pao na specifičnu haljinu asimetričnog kroja sa dugim rukavima, a lepršavi model je koji je pomalo neobičan za zimu, savršeno stoji mladoj glumici.

 

Dragana Mićalović
Dragana Mićalovićfoto: Instagram Printscreen/hipokampelefentoka

Posebnu pažnju su ukrale Draganine čizme u svetlijoj nijansi sa detaljima koji podsećaju na popularne kaubojke. Radi se o modelu do kolena sa blagim naborima, a upravo su one jedne od najprodavanijih u ovoj sezoni.

 

Dragana Mićalović
Dragana Mićalovićfoto: Instagram Printscreen/hipokampelefentoka

Velika prednost glumičinih čizama je što mogu da se nosi i uz farmerke, haljine, suknje, a nisu rezervisane ni samo za zimu, pa ih tako možete nositi i na proleće uz neke kreativne odevne kombinacije kada krene lepo vreme.

 

 

makonda-tracker