suva elegancija

Kako ukrasti BAŠ SVE POGLEDE? 5 ideja Tamare Kalinić koje možete iskopirati za doček 2023.

0

Šarmantna influenserka ne ume da omane kad je moda u pitanju, a ove njene male modne trikove možete probati za doček Nove godine

Popularna influenserka Tamara Kalinić prava je modna inspiracija
Popularna influenserka Tamara Kalinić prava je modna inspiracijafoto: Instagram, Tamara

Srpska i planetarno popularna influenserka Tamara Kalinić ispratila je jesenas sezonu nedelja mode u velikom stilu, nizom odevnih kombinacija iz kojih uče i najpoznatije žene sveta. Međutim, za nju nema predaha i Tamara nastavlja oduševljava svojim stilom u susret prazničnim danima, a svaki njen autfit je prava mala modna magija!


Dok se sprema za doček Nove godine, Tamara ne otkriva gde će provesti najluđu noć, a nam je proteklih meseci više puta je pokazala stil kakav lako možemo da zamislimo na najzabavnijoj žurki godine.


Zato smo u njenim fotografijama potražili inspiraciju kako se obući za najšik doček 2023.

 

  • Upečatljivo odelo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Sve više poznatih dama umesto haljina za najsvečanije trenutke bira odela, pa je tako Tamara Kalinić za jednu reviju odabrala očaravajući komplet brenda Etro. Reč je o svetloroze modelu koji ima pantalone širokih nogavica i strukirani predimenzionirani sako, a kako bi istakla svoj vitak struk iskoristila je crni deblji pojas sa efektnom šnalom.


Sjajan izbor uz crnu torbu i crne cipele, nešto što svaka žena ima u svom garderoberu!

 

  • Kožna haljina

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Odeća od kože proteklih sezona doživljava pravi modni bum, pre svega zahvaljujući svedenim kreacijama u kojima smo viđali Kim Kardašijan.


Tamara Kalinić odabrala je za jedno glamurozno veče u Milanu upravo kožnu haljinu, koja je najjednostavniji način da se istaknete i iznesete suptilnu eleganciju od koje niko ne može da skrene pogled.

 

  • Sako-haljina sa visokim čizmama

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Oversized blejzeri su pravi hit već nekoliko sezona, a oni koji se nose kao haljina jednostavno su neprevaziđeni kada želite da ostavite utisak.

 

Tamara je jednom prilikom ponela crnu varijantu, a kombinovala je ovu sako-haljinu sa visokim čizmama preko kolena, što je moćna kombinacija za posebne trenutke.

 

  • Svetlucavi detalji

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Srpska trendseterka neretko nosi crne haljine, pouzdan način da se postigne najelegantniji izgled, a nedavno je pozirala u mini modelu koji ima umetnuti svetlucavi grudnjak u srebrnoj nijansi.


Ukoliko niste fan dubokog dekoltea, ne morate da kopirate Tamarin izgled od glave do pete, ali bilo koji deo autfita koji sija odličan je trik da skrenete pažnju na sebe.

 

  • Perje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Detalji ukrašeni nojevim perjem popularni su na crvenom tepihu još od dvadesetih godina prošlog veka, a Tamara Kalinić nedavno je za jednu žurku odabrala belu boju. Ona se odlično uklopila s njenom belom mini-haljinom sa korsetom, a sve je "pojačala" pink sandalama.
 

 

makonda-tracker