modna ikona

Kada poželi da je svi primete Tamara Kalinić ponese NJU: Zimski autfit najpoznatije INFLUENSERKE očarao ceo Milano

0

Tamara Kalinić je postala modna inspiracija mnogih žena širom sveta

 

 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Jedna od najpopularnijih influenserki koje je Srbija ikad imala Tamara Kalinić još jednom je svojim istančanim modnim ukusom uspela da oduševi žene širom sveta.

 

Za nju je svako godišnje doba prava inspiracija. Leti su tu lepšave i autentične kombinacije, dok je zima rezervisana za tople jakne, trendi kapute i drugi zimski aksesoar

 

 

Ipak, postoje i oni komadi kojih nije spremna da se odrekne ni tokom jednog godišnjeg doba, a to su čuvene Birkin torbe. Jednu takvu ponela je nedavno i napravila je pravi bum na društvenim mrežama.

 

Naime, na fotografiji koju je Tamara objavila na Instagramu može se videti njen najnoviji zimski autfit koji se sastoji od prelepe zimske jakne sivkaste boje i modernih čizama u najpraktičnijoj crnoj boji.

 

Ipak, to nije bilo ono što je privuklo pažnju javnosti, već njena Birkin torba koja se savršeno uklopila sa bojom jakne. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Inače, Tamara Kalinić je poznata po tome da su ove torbe njena velika pasija i da se ne libi da na njih da čitavo bogatstvo. Poznato je da su ove torbe jedne od najskupljih na svetu, a najskuplja košta neverovatnih 500.000 dolara.

 

Da podsetimo, Hermès Birkin je jedna od najlepših i najskupljih torbi na svetu i ultimativni statusni simbol. Njihova cena varira između 9.000 i pola miliona dolara, odišu luksuzom i nema zaljubljenice u modu koja nije očarana njima.

 

Neki ih smatraju boljom investicijom od kupovine zlata i akcija.

 

 

makonda-tracker