modna inspiracija

Cvetni dezen u decembru? O, da! Jovana Gavrilović ima najromantičniju haljinu za zimski provod

0

Srpska glumica Jovana Gavrilović ne pojavljuje se često pred foto-reporterima, ali baš nikad ne razočara modne sladokusce

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Na male ekrane uskoro se vraća serija "Mama i tata se igraju rata", a druga sezona najavljena je sinoć u Beogradu promocijom i premijernim prikazivanjem prve epizode.


Tom prilikom, okupljenima se poklonila ekipa koja stoji iza jednog od najuspešnijih TV projekata proteklih godina, pa smo videli kreatora serije Gordana Kičića, glumicu Ninu Janković, Jelenu Ćuruviju i Aleksandra Đuricu i mnoge druge. Među onima koje ćemo gledati i ove sezone pridružuju timu je i glumica Jovana Gavrilović, koja je prošle večeri sve šarmirala šik izdanjem za crveni tepih.

 

Jedna od najuspešnijih domaćih glumica, koju smo gledali u brojnim serijama i predstavama u Ateljeu 212, za ovu priliku odabrala je midi-haljinu vrlo efektnog dezena. U pitanju je romantičan model A-kroja i lepršavih kratkih rukava, s V-izrezom, sečen u predelu struka, odakle se širi ljupka suknja.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Iako se floralni motivi obično vezuju za prolećni stil, ovaj print izgleda vrlo efektno i u hladnijim mesecima, naročito ukoliko se odaberu zagasite nijanse, kao što je to učinila popularna glumica. Jovana je svoj stil upotpunila trendi čizmicama – kožnim gležnjačama s blok-štiklom, koja daje koraku stabilnost, zgodna je kada duže moramo da ostanem na nogama, a ostavlja sjajan utisak.

 

 


 

makonda-tracker