ima jasan stav

Korona ga je omela u planovima, ali on se ne predaje: Gordan Kičić domaćoj publici sprema pravu televizijsku poslasticu

0

Dramski umetnik je imao prilike da se dokaže u obe profesije, ali je ipak nakon dve godine došao do zaključka.

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Gordan Kićić jedan je od najvoljenijih glumaca domaće kinematografije, a i posao producenta mu ide od ruke, te je svoje sposobnosti pokazao tokom osmišljavanja serije "Mama i tata se igraju rata". Ovim rečima je opisao ove dve profesije.

 

Stresnije je biti producent svakako, od glumca. Obe stvari su jako primamljive. Imao sam sreću tokom karijere da kombinujem i jednu i drugu stvar, tako da sam srećan.

 

On je dodao da je i u novim epizodama saradnik na scenariju, ali da je smanjio količinu režije.

 

—  Sada, sa mnom, deset epizoda režiraju i Mina Đukić i Marko Manojlović. Ja konkretno režiram prvu i poslednju, a oni ostale. Vrlo sam uzbuđen, jer smo više od godinu dana proveli pišući i osmišljavajući priču, a sada se dešava realizacija istih — kaže glumac i dodaje da je stanje sa globalnom pandemijom potpuno poremetilo snimanja novih ostavrenja.

 

— Korona je poprilično uticala na nas. Zaustavilo se dosta stvari, ali nam je dalo dosta prostora da smišljamo drugu sezonu “Mama i tata se igraju rata” — otkrio je Gordan za Blic i dodao da je zadovoljan jer se scenario dopao publici.

 

Gordan Kičić, Zorana Kičić
foto: Milan Maricic/ATAImages

— Ljudima se mnogo stvari dopalo iz te serije. Zaista sam srećan jer je iskorespondiralo sa publikom. Trudili smo se da napravimo što istinitiju, duhovitiju, tačniju seriju i publika je to prepoznala.

 

Kičić smatra da danas nije teško nasmejati ljude, ali je važno da svaki skeč ima poruku.

 

— Ima različitih smehova i načina kako nasmejati publiku. Pronaći jednu dobru meru u tome, to je glavna stvar.

 

Gordana publika ima priliku da gleda u nekoliko domaćih ostvarenja, a ona koja su oduševila publiku jesu serije "Porodica", "Jovanka i tajne službe", "Nije loše biti čovek".

 

 

 

makonda-tracker