ima ih u više boja

I uz patike i uz štikle, i za šetnju i za svadbu: Jelena Đoković ima šik pantalone kojima su influenserke opsednute

2

Bela Hadid je počela da ih nosi uz maltene sve i u svakoj prilici, pa je ovaj model pantalona vrlo brzo postao praktičan trik koji čini da svaki autfit izgleda otmenije

foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime Jelena Đoković proteklih meseci jednostavno ne može da napravi modnu grešku i u svakoj prilici demonstrira efekat business casual stil, a takva je i njena najnovija odevna kombinacija.


Nakon što je u jednoj televizijskoj emisiji nosila duboke bele pantalone širih nogavica, a potom se na Novakovom finalnom meču u Torinu pojavila u crvenoj varijanti, sada je ponela sličan model bež boje – ali na sasvim drugačiji način!

 

Ovog puta, reč je o komadu koji je ponela u okviru ležernije kombinacije i u manje formalnoj prilici, ali je utisak i dalje sjajan!


Jelena je za jedan sastanak odabrala duboke poslovne pantalone sa crtom, koje je kombinovala sa jednostavnim patikama iste nijanse. Tome je dodala kratak kardigan od pletiva, a opredelila se za model žute boje, koji je odlično izgledao uz nežne zemljane tonove donjeg dela.

 

Jelena Đoković
foto: Instagram / jelenadjokovicndf

Poslovni model pantalona ove sezone doživljava pravu modnu renesansu, budući da ga influenserke i manekenke nose na bezbroj načina! Viđali smo ih sa salonkama, baletankama, espadrilama, pa čak i s patikama, kako to čine Jelena Đoković i Bela Hadid i reč o pantalonama uklopivim u svaki stil.

 

 

 

makonda-tracker