srećni

Zajedno su prošli i dobro i loše: Najsnažniji glumački par osmehom ponovo očarao fanove (FOTO)

0

Jedan od najlepših glumačkih parova na domaćoj glumačkoj sceni ponovo uživa u životu punim plućima 

 

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Naša poznata glumica i ćerka slavnog novinara Slavka Ćuruvije, Jelena Ćuruvija pojavila se na crvenom tepihu sa svojim suprugom Aleksandrom Đuricom na promociji nastavka popularne serije "Mama i tata se igraju rata".

 

Glumica i njen suprug su u februaru ove godine dobili sina Iliju, za kojeg su se borili dugi niz godina. Kako je glumica tada otkrila novom članu porodice najviše se raduje kćerka Marta.

 

 

Jelena i Aleksandar su zajedno prošli mnoge teške trenutke. Onaj koji je ostavio traga i na njihovu ljubav i uzdrmao osećanja jeste borba za dobijanje drugog deteta.

 

Oni su živi dokaz da je moguće ostvariti se u ulozi roditelja u zrelim godinama, uprkos tome što oboje imaju veoma bogate i uspešne karijere.

 

Njih dvoje su se ponovo vratili građenju karijere, a dobili su priliku da budu deo ovog velikog serijskog ostvarenja. 

 

Aleksandar Đurica, Jelena Ćuruvija
Aleksandar Đurica, Jelena Ćuruvijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako su se godinama poznavali iz viđenja, ponekad čak jedno drugom rekli “zdravo”, Jelena i Aleksandar su “pravo” upoznavanje doživeli tek kad su im se ukrstili profesionalni putevi.

 

- Zbližili smo se tokom rada u Somborskom narodnom pozorištu, uprkos činjenici što smo se viđali u prolazu na Fakultetu dramskih umetnosti u Novom Sadu - otkrila nam je Jelena i nastavila: - Oboje smo bili studenti Bore Draškovića, s tim da je Aleksandar bio na klasi ispred moje. Kada danas razmišljam o tom vremenu, shvatam da smo se prepoznali. Sve je išlo spontano, onako kako se prave ljubavi najčešće ušunjaju u život. U početku nisam bila svesna šta mi se događa. Osećala sam se lepo pored njega, šalili smo se, pričali o različitim temama, koje su ubrzo pokazale da imamo mnogo toga zajedničkog. I što je najlepše, sve se desilo samo od sebe.

 

Jelena Ćuruvija, Aleksandar Đurica
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Posle godinu dana zabavljanja odlučili su da se venčaju. Nijednog trenutka nisu posumnjali u svoj izbor. A da su bili u pravu, svedoči činjenica da su bezmalo petnaest godina u skladnom braku. Sin će samo upotpuniti idiličnu zajednicu dvoje dramskih umetnika.

 

 

makonda-tracker