efektno

Šta li je rekla Amal? Džulija Roberts se pojavila u haljini ukrašenoj – fotografijama Džordža Klunija!

0

Džordž Kluni je bio jedan od dobitnika počasnih nagrada Kenedi centra u Vašingtonu.

foto: MIKE THEILER / UPI / Profimedia
foto: MIKE THEILER / UPI / Profimedia

Juče je održana 45. godišnja Dodela počasnih nagrada Kenedi centra u Vašingtonu koju su organizovali američki predsednik Džo Bajden i njegova supruga Džil.

 

Među dobitnicima su se našli Džordž Kluni, Ejmi Grant, Gledis Najt, Tania Leon i bend U2.

 

I dok su kao i uvek Džordž Kluni i njegova supruga Amal Kluni bili savršeno stilizovani i jedan od najlepših parova na dodeli, jedna glumica je ipak "ukrala" ceo šou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Naime, glumica Džulija Roberts je na veoma originalan i domišljat način izrazila podršku svom bliskom prijatelju i kolegi Džordžu Kluniju.


Slavna 55-godišnja glumica na crveni tepih stigla je u dugačkoj, crnoj glamuroznoj haljini A kroja preko koje je obukla kratki crni sako. Neko bi pomislio: haljina, pa šta?

Međutim, celu ovu kreaciju su krasile fotografije njenog kolege Džordža Klunija, koje su bile uokvirene poput slike na zidu.

 

Džulija Roberts
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nenapadan mejkap, puštena kosa i širok osmeh koji je glumičin zaštitni znak zaokružili su ovu kombinaciju na savršen način.

 

Malo nas je ovaj tip dugačke haljine za upečatljivim printom podsetio na glumičino izdanje na premijeri filma "Karta do raja", ali složićemo se da je sada nadmašila samu sebe.

Džulija Roberts
foto: EPA-EFE/HUGO PHILPOTT

Nakon što je pobrala sve simpatije na crvenom tepihu, Džulija Roberts je za samu Dodeli nagrada obukla suptilniju kombinaciju, klasično crno odelo i opet oduševila. 

Džulija Roberts
foto: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Podsetimo, Džulija Robert i Džordž Kluni radili su zajedno na nekoliko ostvarenja poptu trilogije "Ocean's Eleven", "Ispovest opasnog uma", a nedavno je izašao i njihov novi film "Karta za raj".

 

makonda-tracker