(FOTO)

Na slavi kod Lepe Brene sve oči su bile uprte samo u NJU: Supruga Dragana Bjelogrlića očarala elegantnom kombinacijom

0

Juče je u brojnim domovima širom Srbije obeležen Sveti Arhangel Mihailo.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Drugu najveću slavu kod Srba, Aranđelovdan, proslavile su i brojne poznate ličnosti, pa smo tako mogli da vidimo kako pevačica Neda Ukraden priprema slavsku trpezu, ali i kako izgleda slavlje u porodici glumaca Branke Pujić i Dragana Jovanovića.

 

Isto tako, mogli smo da zavirimo na slavu porodice Đoković koji su ugostili između ostalih i Patrijarha srpskog Porfirija te kako su se do kasno u noć veselili uz pevačicu Anu Bekutu.

 

Jedna od ličnosti iz domaćeg šoubiza koja je takođe proslavila Aranđelovdan bila je i pevačica Lepa Brena.

 

Sudeći prema atmosferi u jeku priprema za slavu, kada je njen sin Viktor

Živojinović postavio na društvene mreže urnebesan snimak na kojem se vidi kako se pevačica i njena kućna pomoćnica vesele uz Đanijeve pesme i igraju i pevaju, bilo nam je jasno da će slava u porodici Živojinović biti i više nego vesela.

 

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović proslavili su Aranđelovdan u svom domu na Bežanijskoj kosi, a ovom posebnom danu za svaku porodicu, prisustvovale su i brojne poznate ličnosti.

 

Među damama koje su očarale sve prisutne našle su se supruga Dragana Stojkovića Piksija Snežana, Jovana Nikolić Mišković, Melina Džinović, a može se reći da su svi u prostoriji zastali kada su ugledali suprugu glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, Maju.

Maja Bjelogrlić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Bračni par Bjelogrlić je za ovu priliku uskladio modne kombinacije te su se odlučili za crno-bele autfite.

 

Bivša manekenka Maja Bejlogrlić, koju inače retko viđamo u javnosti, za slavlje u domu Lepe Brene je izabrala crni blejzer i pantalone, kao i belu košulju sa porubom od čipke koja je celoj kombinaciji dala poseban "šmek".

 

Tanka crna ešarpa koju je ponela kao aksesoar ovom aufitu je pružila francuski šik.

Maja Bjelogrlić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Neprimetan mejkap i puštena frizura zaokružile su ovu elegantnu kombinaciju.

 

Podsetimo, Maja i Dragan Bjelogrlić su u skladnom braku skoro tri decenije, 

a njihova ljubavna priča je zaista posebna te podseća na one sa filmskog platna. 

Maja Bjelogrlić
foto: Antonio Ahel/ATAImages 21


– Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali , rekao je Bjelogrlić svojevremeno za Story.

 

Dragan i Maja Bjelogrlić imaju dvoje dece Alekseja i Miu.

 

makonda-tracker