lekcija

S kilotama izgleda kao najslađi modni san: Mantil Ane Ivanović – vanvremenski trend koji čini da SVE izgleda skuplje

0

Kako se obući za neku posebnu priliku, važan poslovni sastanak ili slavlje koje zahteva eleganciju? Naša Ana ima sjajnu ideju!

foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najlepša penzionerka na svetu bez sumnje je proteklih godina naša Ana Ivanović Švajnštajger, koja se posvetila porodičnom životu i više nas ne oduševljava na teniskom terenu, ali uzdahnemo baš svaki put kad je vidimo.


Nekadašnja svetska teniserka broj jedan i osvajačica Rolan Garosa još tokom teniske karijere spadala je u najlepše i najbolje odevene žene sveta, a otkad je u sportskoj penziji nijednom nije omanula na modnom planu.


Iz prilike u priliku, Ana pokazuje istančan ukus i maestralno kombinuje komade, a ovog puta nas je obradovala šik kombinacijom koja spada u domen poslovne elegancije.

 

Ona je na Instagramu pre nekoliko dana podelila fotografiju za koju je pozirala savršeno doterana, a nije otkrila gde se uputila u tako trendi izdanju.


Ana je odabrala duboke bele kilote, model kratkih pantalona širokih nogavica koji spada u bezvremene i lako postiže vrlo elegantan izgled. Uz to je kombinovala mrežasti top, a ogrnula se ultimativnim jesenjim komadom – klasičnim trenč mantilom koji decenijama ne spada s modnog trona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Trenč mantili već decenijama ne izlaze iz mode i spadaju u odevne predmete koji se lako uklapaju u sve stilove i kombinacije. Želite da ga nosite sa štiklama i mini-haljinom? Izgledaćete spektakularno! Kombinovali biste ga s farmerkama i kratkim čizmama? Nezaboravan izgled je zagrantovan! Voleli biste da ga uklopite s patikama i helankama? Slobodno, s kim je nemoguće pogrešiti!

 


Pored toga, ovaj mantil spada u komade koji odevnu varijantu čine luksuznijom i naizgled skupljom, a potiču još iz treće decenije 19. veka, kada su slični mantili bili deo oficirske uniforme, ali forma u kojoj ga vidimo danas ustanovljena je tokom Prvog svetskog rata.


Ana Ivanović kombinovala je svoj mantilić s efektnim crnim salonkama, a sve je zaokružila plavom tašnicom modne kuće Jacquemus, koje ima u svim bojama.

 

Ana Ivanović
foto: Instagram / Anaivanovic

 

makonda-tracker