uvek drugačija

U njenom stilu je zabranjena samo – dosada! Princeza Šarlin u šik pantalonama koje ni Konstrakta ne bi odbila

1

Najtužnija evropska princeza je i jedna od najbolje odevenih, a svakako najkreativnija kada je moda u pitanju

foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga princa Alberta II, kneza od Monaka, često je u medijima nazivana najtužnijom princezom starog kontinenta, a mi bismo dodali i najoriginalnijom, makar u domenu mode.


Princeza Šarlin od Monaka uvek je korak ispred konkurencije, a pored toga što smelije nego ostale plemkinje bira kratke suknje i haljine, gola ramena i prozirne odevne komade, ona rado nosi zanimljive krojeve i neobične kombinacije. Sada je, u razmaku od samo dva dana, dvaput ponela iste pantalone, a kad vidite kako izgledaju biće vam jasno zašto im nije odolela!

 

Monegaška kneževska porodica uskoro će proslaviti 100 godina od rođenja Renijea III, Albertovog oca. Tim povodom, svi istaknuti članovi okupili su se kako bi predstavili javnosti planove za slavlje, a događaju su prisustvovale princeza Karolina od Hanovera, princeza Stefani od Monaka sa svojom decom, kao i princ Albert i njegova supruga Šarlin.

 

Lepa princeza Šarlin, koja je proteklih dana dosta eksperimentisala s modom, odabrala je za ovu priliku odelo koje je sve samo ne klasično. Uz jednostavan crni sako strukiranog kroja ona je ponela belu košulju kojoj je podigla kragnu i palazzo pantalone koje je nosila dva dana ranije.

 

princeza Šarlin, Princeza Šarlin
foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

U pitanju je blago plisirani model brenda Brunello Cucinelli koji stvara siluteu u obliku slova A, a na prvi pogled izgleda kao maksi-suknja. Pantalone su napravljene od pamuka, imaju dubok struk i naglašen volumen i svakako nisu svakidašnje modno rešenje – ali Šarlin sve nosi s takvom lakoćom!

 

 

Ovaj model nas je podsetio na trendi pantalone u kojima se Ana Đurić Konstrakta pojavila u Zagrebu tokom promocije svoje evrovizijske pesme "In Corpore Sano", pa smo sigurni da srpska muzička zvezda ne bi odbila Šarninine pantalone (naravno, da su bele boje!).

 

Supruga Alberta drugog upotpunila je ovo izdanje crnim cipelama, do je kratku kosu zalizala na stranu i ponela jednostavnu šminku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

 

 

 

makonda-tracker