izdužuju figuru

Pred njima je poklekla i Dženifer Aniston: Farmerke ovog kroja su sve što vam treba za šik jesenje kombinacije

1

Dženifer Aniston je nastavila snimanje serije The Morning Show, a pažnju na ulicama Njujorka je privukla posebnom odevnom kombinacijom.

foto: Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženifer Aniston je poznata kao glumica koja poštuje minimalistički stil, a s obzirom na to da je snimala određene scene na ulicama Njujorka, njen stajling je ono o čemu se priča.

 

Ona je jedan od najvećih fanova sigurnih odevnih kombinacija u kojima ne možete pogrešiti, pa se tako i ovog puta odlučila za jednostavno izdanje kojim je postigla pun pogodak.

Slavna glumica je odabrala farmerke trapez kroja, koje su jako popularne jer zbog svojih nogavica i visokog struka, izdužuju figuru, a ona se odlučila za brend Favorite Daughter. Klasična crna rolka i kraći sako su bili dovoljni da upotpune minimalističku kombinaciju. Poznato je koliko je ovaj kroj farmerki popularan, pa je gotovo nemoguće ući u jesen bez bar jednog ovakvog modela.

Dženifer je pažljivo odabrala i obuću, pa je tako ponela crne čizme od brušene kože sa blagim špicem i svima pokazala koliko nešto jednostavno, može biti i efektno.

 

 

makonda-tracker