ISPROBAJTE

Model koji možete nositi CEO ŽIVOT: Dženifer Aniston u ležernoj kombinaciji koju ćete kopirati prvom prilikom

0

Dženifer Aniston je nekrunisana kraljica ulične mode i poslednjim izdanjem je to još jednom dokazala.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Aniston je uvek stilizovana lepo, kada to prilika zahteva ona je najelegantnija žena, a kada obavlja privatne obaveze i šeta gradom, tad zna da izabere najležerniju kombinaciju koju možete zamisliti.

 

Ležerno, ali da ostavi utisak, to je njen cilj i uspela je u tome i ovog puta. Dženifer je fotografisana na ulicama Los Anđelesa u udobnoj odevnoj kombinaciji i farmerkama koje su kao stvorene za posao, ali i odmor.

 

Glumica uvek bira praktične komade koji se lako kombinuju, pa je tako obukla farmerke ravnog kroja, sa malo zavrnutim nogavicama do članka koje su odličan izbor u toplim letnjim danima, a sve je uklopila uz crnu majicu i japanke.

Šešir je još jedan modni detalj koji Dženifer rado nosi, a i osim što izgleda lepo i dodaje glamur celom izgledu, i koristan je u zaštiti od sunca.

Podsetimo, ovo nije prvi purt da Dženifer Aniston ima savršeno, a istovremeno i jednostavno rešenje, mada neretko i reciklira, pa je tako obukla i haljinu staru 20 godina koju je nosila još Kortni Koks na snimanju kultne serije Prijatelji.

 

Inače, Dženifer je ostala bez Emmy nominacije za ulogu u seriji The Morning Show – dok je njena koleginica Riz Viterspun na listi nominovanih. Ta serija je nedavno dobila zeleno svetlo za treću sezonu.

 

 

makonda-tracker