kakav krah...

Hilari Klinton na meti podsmeha: Političarka prošetala crvenim tepihom u Veneciji i svi su saglasni – morala je bolje

2

Bivša državna sekretarka Hilari Klinton prošetala je crvenim tepihom u Veneciji, a ono što je obukla definitivno je privuklo pažnju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na 79. Filmskom festivalu u Veneciji okupio se veliki broj poznatih ličnosti iz sveta mode, filma, muzike, a nisu izostali ni političari.

 

Nekadašnja političarka i američka državna sekretarka Hilari Klinton stigla je na sever Italije, gde će večeras biti otvoren festival.

 

Njen stil oblačenja godinama je bio isti, a retko smo imali priliku da je vidimo u opuštenim izdanjima. Ipak, u proteklih nekoliko godina stvari su se promenile, a Hilari je odlučila da drastično promeni i način odevanja.

 

Na crvenom tepihu pojavila se u veoma širokoj plavoj haljini koja je pomalo ličila na spavaćicu. Pomalo neobičan vrećasti kroj haljine činio je da Hilari izgleda krupnije nego što jeste, a ravne cipele doprinele su tome da izgleda i niže. 

 

Hilari Klinton
Hilari Klintonfoto: EPA / ETTORE FERRARI

 

Nekada, Hilari je bila jedna od najbolje obučenih žena na američkoj političkoj sceni, a dobro se pamte njeni savršeni kompleti, pantalone, sakoi i slične odevne kombinacije.

 

Sada izgleda potpuno drugačije, a da li vam se dopada više ranije ili sada?

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker