žena koja ne greši

Beograd je sinoć video samo nju: Nina Badrić hipnotisala srpsku prestonicu u veličanstvenoj PUF-HALJINI

1

Hrvatska pop zvezda sinoć je nastupila u Beogradu, a za ovu priliku odabrala je jedno od lepših damskih izdanja u kojima smo je videli u poslednje vreme

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

O stilu pevačice Nine Badrić ne treba previše pričati — u svakoj prilici ona izgleda veličanstveno i odiše otmenošću kakva se retko viđa čak i među najvećim zvezdama.


Iz dana u dan hrvatska muzička diva nas oduševljava, a za nastup u Beogradu čuvala je poseban autfit.


Nina se pred publikom pojavila u crvenoj haljini midi-dužine čiji je gornji deo ukrašen upečatljivim puf-efektom, dok je od predela struka toaleta pripijena i prati liniju njenog vitkog stasa. Da sve bude i pomalo provokativno, tu je dublji šlic, a pevačica je uz ovako moćan stajling kosu zalizala unazad, tako da pada niz leđa.

 

1 / 6 Foto: M. M./ATAImages

 

Hrvatska pevačica poznata je po svedenim, a ipak vrlo efektnim kombinacijama i damskim haljinama koje ističu njenu senzualnost. Tako smo je pre nekoliko dana u Rijeci videli u očaravajućem komadu koji je, iako je vrlo elegantan, uspela da ponese kao haljinu za ležerniju priliku, zahvaljujući trendi ravnim sandalama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ipak, ako nas pitate, naš ovogodišnji favorit kada je reč o stilu Nine Badrić definitivno je mini-venčanica u kojoj je proslavila 50. rođendan.

 

 

 

makonda-tracker