Izdužiće liniju, savršen je za LETO: Kombinezon Nine Badrić u kojem svaka žena izgleda kao BOGINJA (FOTO)

0

Lagana letnja kombinacija ne podrazumeva samo lepršave suknje i kratke haljine, već i kombinezoni mogu da budu odličan izbor

foto: Instagram
foto: Instagram

O tome svedoči i najvonoviji stajling Nine Badrić koja se odlučila da pokaže kako se nosi jednostavna crno-bela kombinacija.

 

Naime, pevačica se ovog puta odlučila za lagani kombinezon, koji je u kombinaciji sa sandalama na štiklu bio odličan izbor za noćni izlazak.

 

 

Ipak, isti odevni predmet možete da iskombinujete i sa ravnom obućom, pa čak i patikama ukoliko planirate da ga nosite u šetnju kroz grad ili na vašem omiljenom šetalištu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ono što je važno jeste da birate lagane prirodne materijale, koji će propuštati vazduh i učiniti da vaše telo diše kroz njega. Izbegavajte teške materijale, jer oni zatvaraju kožu i čine da se znojite, što nikako ne želite.

 

Nina važi za jednu od najbolje stilizovanih pevačica na hrvatskoj muzičkoj sceni i neprestano svoje pratioce oduševljava načinom na koji zna da ponese jednostavne i praktične, a ipak tako lepe i često vrlo otmene kombinacije.

 

 

 

 

makonda-tracker