ŠTA VI MISLITE?

Kombinezon u NEIZOSTAVNOJ BOJI LETA i sandale koje ZAUSTAVLJAJU SAOBRAĆAJ: Nina Badrić svaki put sve više OČARAVA

0

Nina Badrić iznova i iznova oduševljava svojim izgledom i stilom koji je sve samo ne običan.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nina Badrić je pevačica sofisticiranog glasa, a to je uspela da prenese i na svoj osećaj za modu i eleganciju, pa tako vrlo često imamo nju kao primer odlično obučene žene.

 

Početak leta je blizu, a mnogima su upravo letnje odevne kombinacije omiljenen i uvek pune inspiracije. Upravo je i Nina jedna od tih jer nas danima čašćava savršenim idejama za leto koje vrlo lako možemo sebi da priuštimo.

 

Dominantna boja ovog leta je svakako bela, a i inače ovo godišnje doba je nezamislivo bez nekog belog odevnog predmeta, a lepa pevačica ovo pravilo zna i poštuje.

 

Badrićeva je ponela beli kombinezon sa zavrnutim nogavicama i gornjim delom koji podseća na košulju i ima džepove sa strane. Iako ovaj model može ići i na štikle i na ravnu obuću, Nina se odlučila za efektne sandale od kojih zastaje dah.

Zavodljive sandale su upravo i glavna tema ovog autfita i ono što je privuklo najviše pažnje. U pitanju je tanka visoka štikla sa sitnim kaiševima oko noge i zanimljivim dizajnom pete, a ovakve sandale su pun pogodak ukoliko želite da budete primećene i senzualne.

 

 

makonda-tracker