šareni šik

2 stajlinga za sat vremena, a oba — BOMBASTIČNA! Raznobojne kombinacije kojima je Hajdi Klum pokazala da je MAMA IGRE

0

Ona ima 49 godina, četvoro dece i figuru s kojom nam se predstavila pre tri decenije, a baš sve što obuče izgleda spektakularno!

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Nemačka manekenka Hajdi Klum privlači pažnju svakim svojim modnim odabirom jer uspeva na vrlo nenapadan način da istakne svoju vitku figuru.


U poslednje vreme oduševljavala je svojim ležernim odevnim varijantama, a sada je Hajdi za jedan dan ponela dve elegantne kombinacije koje je ponela kao na modnoj pisti.


Manekenka je gostovala u jednoj emisiji u Americi, a paparaci su je spremno sačekali ispred studija.

 

Lepotica je na snimanje stigla u crnom odelu klasičnog dizajna, s predimenzioniranim blejzerom i košuljom identičnog dezena. U pitanju je krupan cvetni print u efektnim pastelnim nijansama, a ovo odelo predstavljeno je u kolekciji Žorža Hobeike za proleće 2022. godine.

 

Hajdi Klum
foto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Za izlazak iz studija Hajdi je pripremila jednako raznobojnu kreaciju, ali ovog puta elegantnu toaleetu kakvu možemo da zamislimo na crvenom tepihu. Reč je o pripijenoj maksi-haljini brenda Misson, koja je deo ovogodišnje prolećne sezone, a koja ima jednostavnu čamac-kragnu i savršeno ističe manekenkinu figuru.

 

Hajdi Klum
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, u istoj haljini jednom prilikom smo videli na Hajdinoj koleginici i prijateljici Sindi Kraford.

 

1 / 5 Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker