(FOTO)

Za plažu da, za crveni tepih - NIKAKO: Kejti Holms ZAPREPASTILA haljinom koja pokazuje nedostatke i Srpkinje je preziru

1

Kejti Holms se pojavila na Tribeca festivalu sa partnerom Bobijem Votenom III, a oni su pristigli zajedno na premijeru njenog novog filma Alone Together koja se održala u sklopu ovog filmskog festivala. 

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejti Holms je nedavno počela da se pojavljuje u javnosti sa svojim izabranikom i reklo bi se da je srećna. Konačno je iza nje težak period i ograničenja koja je trpela zbog pravila Sajentološke crkve, čiji je član njen bivši muž Tom Kruz.

 

Glumica blista kao i obično, međutim ovog puta je ponela specifičnu haljinu koja se mnogima neće dopasti, a vi sami procenite da li je Kejti promašila ili napravila pun pogodak originalnošću.

 

Za ovakav događaj i crveni tepih, Kejti je, po mišljenju nekih, odabrala zavesu ili haljinu za plažu. Naime, ona je obukla mrežastu dugu haljinu od konca, pa iako su ovi modeli jako popularni, ne možemo da se otmemo utisku da ovo ipak podseća na morski stajling.

 

Haljina je na nekim mestima bila prozirna, a glumica je dodala cipele četvrtastog vrha, tako da se nije znalo da li pre da gledate u haljinu ili u cipele, i jedno i drugo je jako nesvakidašnje. Uz celu kombinaciju je uklopila bež torbicu i zlatnu ogrlicu, a kosu je pustila da opušteno pada, mnogi kažu da je ovo jedini dobar potez prikazanog stajlinga.

 

1 / 3 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Kejti Holms se izgleda vodila logikom manje je više, pa je tako imala jako malo šminke,  a pre dolaska na crveni tepih, preko haljine je nosila predimenzionirani sako. Šta vi mislite o ovakvom izdanju holivudske glumice na crvenom tepihu?

 

 

makonda-tracker