I VI OVAKO MOŽETE

Blista u HIT BOJI I MODELU LETA: Tijana Bogićević pokazala kako JEDNOSTAVNOM haljinom da postignete MAKSIMALAN efekat

0

Tijana Bogićević je organizovala promociju svog novog albuma Blizu, na kojoj je okupila brojna poznata imena, a sama ona je blistala u prelepoj haljini.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Tijana Bogićević je nekadašnja predstavnica Srbije na Evrovoziji, a na današnjoj promociji albuma mnoge je oduševila izgledom koji je bolji nego ikad pre.

 

Pevačica je okupila poznate ličnosti, među kojima su Vesna Dedić, Bojana Stamenov, Bojan Marović, Nigor... Zvanice su non stop pristizale, a lepa Tijana je blistala u ružičastoj haljini.

 

Ona je ponela jednostavnu haljinu sa velikim šlicem, a ružičasta boja je savršeno išla uz njenu plavu kosu i urođenu eleganciju i svedenost.

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Nijansa između ružičaste i bordo je moderna ove sezone, a Tijana je to savršeno iznela. Sve je uklopila sa modernim štiklama koje su tako reći nevidljive, a frizura joj je, kao i uvek, bila elegantna i u blagim talasima.

 

Podsetimo, javnost je iznenadila vest da se pevačica razvodi nakon sedam godina braka. Svi su mislili da su ona i Mark Robertson presrećni i da imaju divan brak, međutim, ljubav ipak nije opstala, a kako se čini, Tijana je opet srećna i nasmejana.

 

 

makonda-tracker