da li vam se dopada?

Nije Prada, ali je zato... Princeza od Monaka u haljini koju možete obući za SVAKU PRILIKU

1

Ona se odlučila za komad koji je u isto vreme opušten i svečan, a sve zavisi od toga koje detalje dodate. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin pojavila se na jednom svečanom događaju sa svojim suprugom princom Albertom od Monaka, a kasnije su im se pridružila i njihova deca. 

 

 

Ono šta je bilo posebno interesantno jeste to da je ona sve poglede skretala ka  sebi jer su njen stajling i plava kratka kosa privlačili pažnju. 

 

Iako se ona uvek odlučuje za iste brendove kao što je npr. Prada, sada se odlučila za košulja-haljinu koju potpisuje "Sea island". Ovaj komad napravljen je od luksuznog pamuka, koji sve vreme odaje utisak da je princeza u teksasu. 

 

 

Zanimljivi su i detalji na rukavima kojim se može promeniti dužina rukava te ih je moguće skratiti. Interesantna je i dužina ovog komada, kao i decentni dekolte koji su se odlično uklopili uz njen temperament. Međutim, kako bi istakla svoju savršenu figuru izabrala je upravo ovu toaletu zbog kaiša, koji je stegla kako bi njen struk došao do izražaja. 

 

Da biste i vi nosili ovu haljinu treba da izdvojite oko 2.000 evra kako bi se našla u vašem ormaru. Takođe na sve ovo princeza je odlučila da ponese i crne cipele, tamne naočare i decentan prsten. 

 

Kako vam se dopda njena kombinacija?

 

 

makonda-tracker