veličanstveno

Crveno je ipak NJENA BOJA: Vatreno izdanje kraljice Leticije kakvo se ne viđa svaki dan — a pozajmila ga je od SVEKRVE

0

Ako želite da nosite crveno od glave do pete, radite to samo ovako!

 

foto: EPA-EFE/Chema Moya
foto: EPA-EFE/Chema Moya

Kada je u pitanju crvena boja, mnogi se teško za nju odlučuju čak i samo na jednom odevnom komadu ili detalju, ali španska kraljica Leticija često i rado nosi crveno od glave do pete!

 

Supruga španskog kralja Felipea VI najbolje izgleda upravo u nijansama ove boje, a juče je još jednom odlučila da ostavi utisak u crvenom.


Kraljevski par ugostio je u palati Zarzuela u Madridu predsednika Kostarike Karlosa Alvarada Kesadu i njegovu suprugu Klaudiju. Kraljica Leticija bila je vrlo srdačna i posvetila se ćaskanju s prvom damom ove centralnoameričke zemlje, a za tu priliku ponovo je potražila autfit u starim garderoberima svoje svekrve i nekadašnje kraljice Sofije.

 

Supruga španskog kralja ponela je, naime, vintidž bluzu zatvorenog okovratika i s kratkim puf rukavima koju je ranije nosila donja Sofija, a koliko joj se dopada ovaj komad pokazuje to što ga je nosila i na jednoj dodeli modnih nagrada 2018. godine.


Ovaj komotan prolećni komad kombinovala je s dubokom midi suknju, vrlo atraktivnim plisiranim komadom nejednakoih krajeva, a sve je začinila neobičnim vamp salonkama od prevrnute kože — naravno, u crevnoj nijansi!

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/Chema Moya


Iako ovično nosi nešto decentniji nakit, ovog puta Leticija je nosila viseće dijamantske minđuše s rubinima, koje potpisuje španski brend Aldao Joyeros.


Supruga Felipea VI, poznata još kao kraljica modne reciklaže jer obožava da ponavlja stare kombinacije i nosi staru odeću na sasvim sveže načine, u poslednje vreme često bira odevne predmete koje smo viđali na njenoj svekrvi. Tako je nedavno na jednom koncertu klasične muzike sve oduševila Sofijinom svetlucavom crnom suknjom, a nešto pre toga je ponovila staru svekrvinu kombinaciju koju je nosila još sedamdesetih godina.

 

 

makonda-tracker