šta vi mislite?

Bela, Điđi i Kim već su mu rekle – O, DA! Vraća li nam se OMRAŽENI TREND rezervisan za one s MNOGO samopouzdanja?

0

Poznate ličnosti Holivuda nam uvek plasiraju poslednju modu i postavljaju nova pravila u modnoj industriji, a da li će vam se svideti novi trend koji je oživela Bela Hadid?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Devedesete u svima nama bude određena osećanja, a sada je utisak da se vraćaju na velika vrata u modnu industriju. Mnogi modni trendovi tog perioda su ponovo usvojeni danas, a poslednji beauty trend su izblajhane obrve.

 

Ovo još uvek nije zaživelo kao pravi modni hit, ali se pretpostavlja da je Bela Hadid najavila veliki povratak izblajahanih obrva.

 

 

Kako stvari sada stoje, naglašene obrve koje su bile aktuelne godinama i dalje su trend, a ostaje da vidimo da li će Bela Hadid svojom odlukom pokrenuti novi talas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Podsetimo, Hadidova je privukla pažnju fotografijom gde pozira sa svojom sestrom Điđi i Donatelom Versaće, a sve tri imaju izblajhane obrve. Pre njih, za ovaj korak se odlučila Kim Kardašijan.

Nesumnjivo je da je ovakav izgled rezervisan za dame koje su pune samopouzdanja i zrače određenom energijom, a privlačenje pažnje je neizostavno u ovom slučaju.

 

 

makonda-tracker