KAKO VAM SE ČINI?

Saznali smo od koga je Bela Hadid nasledila parališuću LEPOTU — nije majka: Ova očaravajuća žena je bila stub porodice

0

Manekenka je pokazala divne uspomene iz porodičnih albuma, a magnetizam šarmantne Gade dao je odgovor na pitanje kako je Bela toliko lepa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena manekenka i zvanično najlepša žena na svetu - Bela Hadid potpuno je iznenadila pratioce na Instagramu kada je podelila životu priču svoje tetke Gade, na koju neverovatno liči. 

 

Bela je istakla da im je odučnost u krvi, a njena tetka se godina žrtvovala kao bi mlađu braću i sestre izvela na pravi put.

 

Tetka Gada je rođena u Nazaretu, Palestina 1944. godine. Bila je najstarije dete braće i sestara Hadid, imala je 6 godina kada su ona, moj otac, moja tetka Sana, Raida, Teta i Jido (njihova majka i otac) bili nasilno proterani iz svog doma i potražili utočište u Siriji. Njihovoj porodici sa 4 male dece nije dozvoljen ulazak u rodno mesto ili domovinu, Palestinu. Ona, moj otac i njihova porodica, živeli su na 3 različita kontinenta kao izbeglice pre nego što su se konačno nastanili u Sjedinjenim Državama — započela manekenka i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Tetka Gada je bila više nego inteligentna. Imala je više diploma; komunikacije, poslovanje i finansije. Bila je prva žena potpredsednica u najvećoj banci u prestonici, napravila je karijeru u razvoju nekretnina (baš kao moj otac.) Bila je palestinska žena pionir i rušila je barijere u profesionalnom, ličnom i kulturnom smislu. Bila je ljubazna, neverovatno pametna, puna ljubavi, odlučna, jaka. Ona je bila glava porodice i učinila je sve što je mogla da njena mlađa braća i sestre imaju bolji život kao palestinske izbeglice u Americi. Toliko će nam nedostajati, ali znam da ćemo mi, Lina i Dženi, nastaviti da je činimo tako ponosnom i da će njeno nasleđe živeti zauvek. Osećam se tako srećno što dolazim posle toliko jakih Palestinki. Odlučnost nam je u krvi. Volim te tetka, Gada— oduševila je porodičnom pričom Bela.

 

Mnogi na pravi pogled nisu mogli da poveruju da se na fotografijama ne nalazi manekenka, jer je sličnost gotovo neverovatna. 

 

Hadidova je nedavno govorila za strane medije o svom odrastanju, a fokus je bio na skromnosti koje se kasnije tokom života nije pridržavala.

 

Dok sam odrastala, nikad nisam dobijala ništa brendirano. Mama mi je tek po završetku srednje škole kupila cipele Kristijana Lobutina. Zbog toga mi ova fotografija budi emocije, ovde sam tako srećna, tako blagoslovena, a to me uvek podseti na to šta nisam imala kad sam bila mala. Srećna sam što sam uspela da se mentalno izvučem iz stanja u kom sam bila godinama. Preživela sam.

 

Bela Hadid
foto: Shutterstock

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker