mnoge je razbesnela

Patila je iz NEVEROVATNOG razloga: Bela Hadid na meti podsmeha zbog priznanja šta joj je falilo u detinjstvu

3

Manekenka Bela Hadid podelila je ove nedelje emotivnu ispovest o svojim usponima i padovima i svakodnevnom plaču, a ovih dana društvenim mrežama kruži jednan njen intervju iz avgusta, kada se žalila na teško detinjstvo. Šta joj je falilo, pitate se? Iznenadićete se...

foto: Fonet
foto: Fonet

Zvanično i naučno dokazano najlepša žena na Zemlji i jedna od najuspešnijih manekenki današnjice Bela Hadid iz dana u dan oduševljava nas novim poslovnim uspesima, modnim kampanjama i izdanjima, ali daleko od foto-objektiva ona nije nasmejana devojka kakvu znamo iz medija.


Jednu od svojih emotivnih ispovesti u kojima je pričala o privatnom životu Hadidova je podelila letos, kada se u jednoj YouTube emisiji prisetila detinjstva i tinejdžerskih dana. Ona je s tugom u očima, dok je gledala jednu svoju fotografiju, izjavila:


Dok sam odrastala, nikad nisam dobijala ništa brendirano. Mama mi je tek po završetku srednje škole kupila cipele Kristijana Lobutina. Zbog toga mi ova fotografija budi emocije, ovde sam tako srećna, tako blagoslovena, a to me uvek podseti na to šta nisam imala kad sam bila mala. Srećna sam što sam uspela da se mentalno izvučem iz stanja u kom sam bila godinama. Preživela sam.

 

1 / 23 Foto: Shutterstock


Komentari su, očekivano, brutalni.


"Bože, ne mogu da zaustavim suze", "Mora da je bilo strašno odrastati u toj luksuznoj vili u Santa Barbari bez skupe obuće koju želiš", "Ovo je tragedija", "Važno je da si preživela i izašla jača iz svega", "Ova žena ne živi u realnom svetu"... neki su od komentara na društvenim mrežama.


Ovo, inače, nije prvi put da se Bela žali što nije nosila dizajnirane komade kao dete. Pre nekoliko godina, u jednoj emisiji se žalila kako je majka njenoj sestri Điđi i njoj rekla da dizajnirane cipele mogu da imaju tek kad napune 18 godina i budu mogle same da ih zarade.


Bela ne krije da se godinama muči sa simptomima depresije, a pre nekoliko dana je objavila nekoliko fotografija na kojima je uplakana i napomenula pratiocima da ono što vidimo na društvenim mrežama nije stvaran život poznatih ličnosti. Kako je objasnila, ona plače "skoro svakog dana" i "svaku noć".


Svi koji se muče, molim vas, upamtite to. Ponekad je sve ašto treba da čujete to da niste sami ― napisala je Bela. ― Od mene vama: niste sami. Volim vas, vidim vas, čujem vas.

 

Izabela Kair Hadid ćerka je palestinsko-jordanskog biznismena Mohameda Hadida i holandske manekenke Jolande Hadid. U pitanju je poznata i vrlo imućna porodica, koja je širu popularnost stekla nakon Jolandinog učešća u jednom rijalitiju.

 

 

makonda-tracker