i pink!

Tako otmena, tako PREFINJENA: Kraljica Leticija ima jednu od najlepših damskih haljina koje ste videli u poslednje vreme

0

Pink boja ume da bude riskantna kada su u pitanju modne prilike, ali kada se dobro uklopi, izgleda savršeno, a to španska kraljica Leticija vrlo dobro zna!

foto: EPA-EFE / Javier Etxezarreta
foto: EPA-EFE / Javier Etxezarreta

Španska kraljica Leticija uvek je verna proverenim odevnim kombinacijama koje su simbol dobrog stila, ali, s druge strane, često ume da obuče nešto odvažnije, što žene drugih kraljevskih porodica verovatno ne bi. 

 

 

Nakon autfita kojim je odala počast Ukrajini, lepa kraljica se sa suprugom, španskim kraljem Felipeom VI uputila u Pamplonu, gde je održana dodela nagrada u oblasti lepih umetnosti. Kao što to obično bude kada je ona u pitanju, u centru pažnje našao se njen stajling — i to kakav!

 

Španska kraljica pojavila se u predivnoj, ženstvenoj haljini A-kroja i šokantnoj pink nijansi, kakvu nosi retko, a stoji joj savršeno! U pitanju je midi-haljina brenda Moises Nieto, kojoj cena iznosi otprilike 350 evra.

 

Naizgled jednostavan model zapravo je superfektan upravo zbog neobične boje, ali i sam kroj i model haljine su svevremenski i fenomenalan izbor za raznovrsne prilike, od svečanijih do poslovnih. 

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE / Villar Lopez

 

Ova boja nikako ne bi trebalo da bude bauk, iako ume da bude prilično riskantna, jer garantuje privlačenje pogleda, sofisticiranost, a detalji koji su vam uz nju potrebni treba da budu prilično svedeni — za šta se Leticija i odlučila. Tu su minđuše sa roze i zelenim kristalima, kao i bež torbica i bež salonke.

Ovog puta je odustala i od ravne kose, pa ju je uvila u lokne, koje joj takođe odlično stoje i daju dašak elegancije.

 

 

 

makonda-tracker