(foto)

Ona ne bira haljinu — već NEŠTO JOŠ BOLJE: Angellina u superiornom METALIK izdanju na Pesmi za Evroviziju

0

Prvo polufinale Pesme za Evroviziju ne donosi nam samo 18 muzičkih numera, već i stajlinge i nastupe kojim izvođači postižu celokupan utisak. Među njima je i sve popularnija pevačica Angellina, koja se neće predstaviti glamuroznom haljinom, već ima još bolju alternativu!

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

U prvom polufinalu domaćeg muzičkog festivala "Pesma za Evroviziju '22", koji se održava u RTS-ovom studiju na Košutnjaku, predstaviće nam se 18 izvođača sa svojim numerama. Njih devetoro će otići u finale, a osim, naravno, pesama, mnogima je glavni adut moćan nastup i još moćniji stajling!

 

 

Među takmičarima naći će se i popularna mlada pevačica Anđela Vujović, mnogo poznatija kao Angellina, koja će probati najpre da se plasira u finale nacionalnog izbora svojom numerom Origami

 

Angellina se pojavila u srebrnom metalik izdanju, blistajući u kostimu koji je specijalno šiven za nju! Mini-varijanta kostima odlično se uklopila s visokim repom, a na leđima se našao interesantan detalj u skladu s nazivom pesme: origami!

 

Anđelinine plesačice obučene su isto kao i ona, a čini se da je ovakav stajling superefektan i definitivno pravi izbor za ovakvo takmičenje:

 

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

 

 

makonda-tracker