look koji vredi kopirati

Ovakav sako nosi POLA SRPKINJA: Kejt Midlton ima novi modni predlog za poslovni stil — i nema šanse da vam se ne dopadne

2

Kejt Midlton otputovala je u Dansku, a njeno prvo pojavljivanje je pravi primer bezvremenskog poslovnog stila koji bi svaka žena mogla lako kopirati uz komade koje sigurno ima u svom ormaru.

foto: EPA / EPA-EFE / LISELOTTE SABROE
foto: EPA / EPA-EFE / LISELOTTE SABROE

Ketrin Midlton, vojvotkinja od Kembridža, otputovala je u Dansku u dvodnevnu posetu. Ona je doputovala u Kopenhagen, gde boravi po prvi put samostalno od 2017. godine.

 

Svoje poslovno putovanje započela je odlaskom na Univerzitet u Kopenhagenu, a tema njene posete jeste projekat koji se bavi odnosom dece i roditelja. Najavljeno je i da će se vojvotkinja sresti s danskom kraljicom, ali i danskom princezom Meri, koju je posetila i tokom svog boravka u Kopehagenu 2011. godine.

 

Kako kod Kejt nikad ništa nije slučajno, pa ni sa modnom aspekta, ona je, veoma prigodno, birala za svoj autfit boje danske zastave: crvenu i belu. Znamo da njeni stajlinzi često imaju diskretne i simbolične poruke, a odabirom boja implicirala je prijateljski odnos zemalja. 

 

Ipak, nisu samo boje bile u fokusu, već čitava kombinacija koja je pravi primer šik poslovnog stila.

 

Naravno, kako to neretko bude kad je Kejt u pitanju, ona je ponovo pokazala zbog čega je ikona recikliranja, jer je ponela sako koji smo već imali prilike da vidimo na njoj. Ne samo da Kejt reciklira dizajnersku garderobu, već i onu sa high street  potpisom, a u pitanju je komad marke koju nosi i polovina Srpkinja. Prvi put je crveni sako sa dvostrukim kopčanjem i zlatnom dugmadi nosila tokom utakmice Engleska-Nemačka prošle godine, na stadionu Vembli, a sada je izabrala pravu priliku da ga opet ponese!

 

1 / 5 Foto: epa / epa-efe / IDA MARIE ODGAARD

 

Inače, ovakve modele sakoa obožavaju i žene svih godina kod nas, a dok je crvena superfektna boja, odlično se kombinuju i identični modeli u zelenoj ili plavoj boji, a pravi su izbor za prolećne dane pred nama.

 

 

Ležerni sako od tvida uklopila je s belom, romantičnom košuljom s volanima, a potpisuje je brend ME+EM. Uz ovo su odlično "legle" crne pantalone s širokim nogavicama, kao i klasične crne salonke od brušene kože.

 

 

Poslovni look začinila je torbica kroko-uzorka, brenda Aspinal of London, kao i ogrlica Monica Vinader i minđuše danskog brenda Maria Black.

 

 

 

makonda-tracker