prelepo!

Bela čipka & stil bez premca: Haljina Dženifer Lopez u kakvoj bi se već danas mogla i udati za Bena Afleka

0

Mada još uvek nije poznato kada će Dženifer Lopez stati na ludi kamen s kolegom Benom Aflekom, njen poslednji stajling sluti na venčanje i, što se nas tiče, mogla bi komotno da se uda upravo ovako obučena!

foto: EPA / EPA-EFE /, CAROLINE BREHMAN
foto: EPA / EPA-EFE /, CAROLINE BREHMAN

Latino diva Dženifer Lopez u poslednje vreme aktivno promoviše svoj novi film Marry Me ("ti si taj"), čime se vratila žanru romantičnih komedija, u kome nam je već dobro poznata. U filmu ćemo Džej Lo gledati uz Ovena Vilsona Malumu, a glumiće pevačicu Ket koja je u vezi s kolegom i planira da se s njim venča na bini, dok ne otkrije, samo nekoliko minuta pre venčanja, da ju je on prevario s njenom asistentkinjom. Tada čini neverovatan potez i odlučuje da se uda za muškarca iz publike koji drži natpis na kome piše Udaj se za mene.

 

 

Ovih dana je Džej Lo u Njujorku aktivno promovisala film gostovanjem po različitim emisijama, gde smo imali prilike da vidimo sijaset novih odevnih kombinacija kojima nas je ostavljala bez daha, ali ništa ne može da se meri s onom koju je birala za svečanu premijeru u Los Anđelesu!

 

Kako nam se približava Dan zaljubljenih, Džej Lo se nada osvajanju bioskopa širom sveta novom ulogom, a u skladu s tematikom venčanja, impliciranom u samom nazivu filma, pojavila se na premijeri baš u takvom stajlingu!

 

 

Svedeno, nežno, lepo, a tako romantično.

 

Ruku pod ruku sa svojim dragim Benom Aflekom, od koga se ne odvaja nikad, a kamoli ne na crvenom tepihu, Dženifer je stigla u božanstvenoj mini-haljini bele boje, nalik venčanici. 

 

 

U pitanju je čipkasta kreacija koju potpisuje Đambatisto Vali, a stilizovao ju je za ovu priiku Rob Zangardi. Čipkasta haljina minijaturne dužine koja se širi od struka naniže idealno je uklopljena uz sjajne cipele sa kaišićima i perjem koje potpisuje Džimi Ču, a čitav stajling odiše glamurom.

 

 

Što se nas tiče, Dženifer baš ovako obučena može da stane pred oltar s Benom!

 

 

 

makonda-tracker