trendovi za jesen za mame i ćerke

Nismo ni očekivali manje od ćerke Brusa Vilisa i Demi Mur: Glavna zvezda u Parizu bila je ― ZADIVLJUJUĆA Skaut Vilis

0

Demi Mur i Skaut Vilis održale su modnu lekciju u Parizu ― i dobro pogledajte kako su stilizovane!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Demi Mur zna kako da u svakom momentu izgleda blistavo i besprekorno, a čini se da je to znanje prenela i na svoje tri ćerkeTalulu, Rumer i Skaut Vilis. 

 

 

Nakon Fendi revije u sklopu Nedelje mode u Parizu, Demi je stigla na modnu reviju Stele Mekartni u Parizu, ali nije bila jedina koja je očarala lepotom i stajlingom sve prisutne: to je učinila i njena ćerka Skaut.

 

Skaut Vilis bavi se glumom, a to i ne čudi kad znamo da je ćerka čuvenih Brusa Vilisa i Demi Mur. 30-godišnja Skaut sa mamom je nosila, jasno, autfit koji potpisuje Stela Mekartni, a osim fantastičnog stila, izdvojila se i prirodnom lepotom.

 

Demi je ponela kombinezon s lepršavim nogavicama, a gornji deo specifičan je po mrežastim detaljima i uz njega nikako ne ide grudnjak. Prilično hrabar stajling upotpunila je bomber jaknom u bež nijansi (naravno, s potpisom Stele Mekartni), a ovim je potvrdila trend bomber jakni za jesen 2021. godine.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

S druge strane, Skaut je maksimalno uklopila ležerno i elegantno: ona je nosila predimenzionirani sako, ispod njega crni top, a tu su i bele pantalone sa širokim nogavicama koje se obožavaju i leti i na jesen! Uz sve ovo uklopila je sasvim neobične poluprovidne sandale sa punom petom. Tako trendi i efektno!

 

Skaut je krenula pravim putem stila, a jedva čekamo da vidimo sledeće pojavljivanje mame i ćerke ― i možda i oca Brusa!

 

 

 

makonda-tracker