neprepoznatljiva

Uhvaćena posle DVE GODINE: Glumica koju pamtimo kao jednu od najvećih ZAVODNICA više uopšte ne napušta svoj dom

0

Najveću slavu doživela je tokom osamdesetih i devedesetih, stekla status jedne od najpožljenijih žena Holivuda i osvojila mnoga srca, a nedavno se bez objašnjenja povukla između zidova svoje skupocene vile i izašla iz jednog projekta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Sibil Šepard (72) dve godine nije viđena u javnosti, dve do pre nekoliko dana, kada su je losanđeleski paparaci primetili dok je šetala psa.
Čuvena glumica pokušavala je da izgleda neupadljivo, odevena u trenerku i sa naočarima za sunce i kačketom sa širokim obodom na glavi, a mediji pišu da ona nije viđena van svoje skupocene vile od 2019. godine.

 

Nije poznato zbog čega se Sibil isključila iz javnog života, a nedavno se pisalo da je trebalo da igra u novoj seriji I Love This For You, ali se ipak naglo povukla iz tog projekta.

 

Sibil Šepard
foto: Profimedia

Sibil Šepard stekla je ogromnu svetsku popularnost zahvaljujući seriji "Slučajni partneri", u kojoj je pored Brusa Vilisa igrala simpatičnu Medi Hejz i za koju je dobila dva Zlatna globusa. Šepardova se bavila i manekenstvom, a svojevremeno je bila Mis Memfisa i manekenka godine.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Odigrala je veliki broj uloga, mahom u komedijama, a dva puta je stala na ludi kamen i majka je troje dece. Pre nekoliko godina bila je verena za jednog srpskog juvelira, ali su ubrzo raskunuli. Jednom prilikom je priznala da je u jednom životnom razdoblju želela da zameni muškarce ženama, jer je imala utisak da je s njima lakše u ljubavi, a u svojoj autobiografiji istakla je da nema stvari koju ne bi uradila za svog prijatelja, bivšeg ljubavnika i kolegu Brusa Vilisa. Pored afere koju je imala s njim, Sibil je bila s Elvisom Preslijem, Donom Džonsonom, Piterom Bogdanovičem i Džefom Bridžisom, a dugo je važila za jednu od najvećih holivudskih zavodnica.

 

 

makonda-tracker