da li ste znali?

"TRUDIM SE DA PREŽIVIM I IZAĐEM KAO POBEDNIK": Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa govori o svojoj borbi sa zavisnošću!

0

Porodica i prijatelji su joj mnogo pomogli.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naslednica bivšeg para Brusa Vilisa i Demi Mur uoči proslave Nove godine pohvalila se da se uspešno izborila sa alkoholizmom.

Poput slavnih roditelja, 32- godišnja Rumer Vilis gradi glumačku karijeru, a uoči proslave Nove godine svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila se velikim ličnim uspehom. U godini obeležnoj pandemijom, Rumer proslavila je četvrtu godišnjicu uspešne borbe sa zavisnošću od alkohola.

"Tako sam zahvalna što sam odabrala sebe iznad svake životne prepreke, naročito u godini kada se toliko toga dogodilo, ne samo meni već celom svetu', napisala je najstarija kćer Bursa Vilisa i Demi Mur.

"Osećam neizmernu zahvalnost što čak i u trenucima kada bih pobegla od negativnih emocija koje imam, bez obzira koliko jake i bolne bile, trudim se da preživim i izađem kao pobednik".

Kao brojni ljudi širom sveta, 32- godišnja glumica suočila se brojnim izazovima u 2020. godini uspešno ih savladavši bez povratka starom poroku.

"Za sve koji se bore ili imaju želju da ozdrave znajte da to nije jednostavan čin, ali svakim danom ste bliže cilju. Nemam sve odgovore, znam što je delovalo na mene, a ovde sam da uvek pružim podršku ili samo slušam", zaključuje

makonda-tracker