modna inspiracija

NIKO ne nosi žuto kao ona: Najlepše Severinine kombinacije u boji RADOSTI koje ćete kopirati prvom prilikom

1

Jedna od omiljenih boja hrvatske pevačice nesumnjivo je žuta, koju nosi često i, ako nas pitate, bez greške, a ovo su stajlinzi koji su na nas ostavili najjači utisak

foto: Instagram
foto: Instagram

Žuta boja obično se povezuje s radošću, životom, kreativnošću i čistotom, a stručnjaci za boje savetuju da je nosimo i okružimo se njom kad nam zafali samopouzdanja. Severini Vučković, jednoj od najlepših i najpopularnijih žena Balkana, takvi dani verovatno nisu česti, ali jedno je jasno: malo koja poznata lepotica može da se pohvali time da joj žuta boja stoji kao njoj!


Čarobna Seve nosi intenzivne nijanse žute boje često i rado, pa imamo osećaj da je maltene svakih nekoliko dana vidimo u nekoj očaravajućoj kombinaciji kojom ona dominira. Slučajno ili ne, upravo je ovu boju američka kompanija Pantone, vodeći svetski autoritet kada je reč o bojama, najavila kao jednu od dve glavne za 2021. godinu (uz sivu). Takođe, proletos je na modnom pretraživaču po imenu Lyst potraga za komadima žute boje skočila za čak 46 odsto!

 

Pratila Seve trendove ili svoj unutrašnji modni radar, nema sumnje da je lepa Splićanka proteklih meseci briljirala u žutim tonovima, ovi autfiti su na nas ostavili najsnažniji utisak.


Pre nekoliko dana Seve je u Crnoj Gori pozirala u poluprovidnoj asimetričnoj haljini koju krase brojni karneri i koja posebno naglašava dekolte, a rešila je da je kombinuje s belim sandalama s visokim štiklama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Nešto ranije, dok je uživala na Ibici, ona je takođea morski ambijent odabrala asimetričnu žutu haljinicu, s tim što je ovaj model bio spreda kratak, a pozadi dugačak i stavljao je akcenat na ramena. Vrlo romantičan model sečen u struku tipična je letnja haljinica koja se mora naći u ormanu svake žene u najvrelijim mesecima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Severina je na umu imala magiju žute i prilikom fotografisanja za reklamnu kampanju jedne vinarije, kada je izgledala zanosno u pripijenoj haljini čiji je okovratnik ukrašen beličastim detaljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Za jedno okupljanje s prijateljicama hrvatska pevačica odabrala je vrlo interesantan spoj: duboku mini-suknju intenzivne nijanse žute boje sugački letnji blejzer koje je spojila s običnom belom majicom i sandalicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Možda i najefektniji komad na ovoj listi jeste maksi haljina dugačkih rukava u kojoj smo Seve videli u njenom rodnom Splitu. Pevačica je odabrala impresivan model dugačkih rukava s kopčanjem čiji je donji deo plisiran i ukrašen dubokim izrezom. Ova predivna haljina mogla se lako nositi i sa salonkama i sa sandalama, pa čak i sa espradiralama ili baletankama, ali Severina je i tu spremila malo iznenađenje: bele patike i sportske čarape, uz neodoljivu Bottega Veneta torbicu bele boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


U skladu s time koliko su kompleti bili popularni u poslednje vreme, Severinu smo kao jednu od omiljenih balkanskih trendeserki imali priliku da vidimo u njima više puta, a prošlog leta nam je ovaj trend najvaila spojem kratkog topa i dugačke lepršave suknje. ovom žutom setu dodala je simpaitčnu torbicu u obliku ananasa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

makonda-tracker