jednostavno je

ŽUTA BOJA JE VEĆ ZAVELA INFLUENSERKE: 3 načina da je i vi ponesete nenapadno i budete TRENDI KRALJICA PROLEĆA

0

Lepršava žuta haljina uvek je u aprilu i maju dobra ideja, ali želite da na nešto suptilniji način pokažete da pratite trendove, ove modne cake mogu vam biti od pomoći

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Američka kompanija Pantone, vodeći svetski autoritet kada je reč o bojama, najavila je da će glavne boje 2021. godine biti žuta i siva, o čemu smo već pisali i pokazali vam kako ih možete kombinovati.


Danas se, međutim, bavimo žutom bojom, koja je već pokazala da će ipak biti dominantna tokom aktuelne sezone — na modnom pretraživaču po imenu Lyst potraga za komadima žute boje skočila je za čak 46 odsto! Brojni poznati brendovi uvrstili su različite nijanse žute u svoje kolekcije, a pored toga što možete poneti žutu prolećnu haljinu ili efektne pantalone u ovoj boji, možda još bolji utisak ostavićete ukoliko neku od njih ponesete kao detalj. Evo i kako...

 


Obuća


Iako je pomalo neubičajeno, žuta obuća je siguran način da privučete pažnju i unesete vedrinu u svoj stil!


Bez obzira na to birate li kratke čizme, patike ili tipično letnju obuću poput sandala, one razbijaju monotoniju i izgledaju odlično kako uz monohromatski look, tako i kada birate šarenilo.

 


Torba


Ako ste se opredelili za žutu obuću (ali i ako niste!), žute torbe su odličan izbor u periodu od aprila do oktobra. Ova tipična letnja boja pouzdan je trik za podizanje kompletne kombinacije na viši nivo i dodavanje određene doze luksuza, a čini i da delujemo modno odvažnije i spremnije za rizik i eksperiment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Martin (@jjessmartin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keecie (@keecie_bags)


Sitni aksesoari


Zračak sunca u kosi uvek izgleda lako, naročito ukoliko ste plavuša ili riđokosa. Međutim, i brinetama će žuti rajf, traka i gumica za kosu ili šnala stajati izvanredno, a isto važi i za nakit i stakla ili ram naočara za sunce.


Možete se opredeliti za komade žute boje, ali i za one sa žutim detaljima poput printa sa suncokretima, luminunim, ananasom i sl, a vaš izgled će zračiti pozitivnošću i uneti odlično raspoloženje gde god da se pojavite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJ (@from_fashion_to_decor)


 

 

makonda-tracker